Menu

Klantervaringen

Hieronder vindt u een overzicht van klantervaringen. Wij zijn trots op deze goede bevindingen van onze klanten. 

 

Meer details vindt u op de pagina van klantenvertellen.nl

 

Een showroom zoeken bij u in de buurt
In augustus klopten wij aan bij Wooninrichting aan Huis in Groningen. We kwamen in eerste instantie alleen voor een stalen deur, maar al snel bleek dat WAH een totaaloplossing kon bieden voor egaliseren, plaatsen van vloerverwarming, PVC vloer, plinten en montage van een prachtige dubbele binnendeur in stalen frame.
De gehele planning werd verzorgd door de heer en mevrouw Skokic. Aan alles werd gedacht en tot onze grote verrassing is de verbouwing van onze benedenverdieping zonder enkele vertraging verlopen. De medewerkers die wij hebben mogen begroeten waren vriendelijk, netjes, vrolijk, ongelofelijk precies en altijd op tijd. Wij konden zelfs met een gerust hart de sleutel van onze woning meegeven aan hen. In een tijdbestek van ongeveer 6 weken zijn alle werkzaamheden verricht. Er werd echt moeite gedaan om de planning af te stemmen met de planning van onze stukadoor. Gaandeweg de tijd werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang en er werd een realistische verwachting ten aanzien van de planning gegeven. Bij het egaliseren is als service de toiletruimte even meegenomen. Dit had niet gehoeven, maar was een kleine moeite aldus een van de medewerkers. De PVC vloer werd in één keer strak gelegd, ondanks allerlei ingewikkelde rondingen en hoekjes. Om het extra mooi af te werken is er zelfs een flexibele plint geplaatst op de ronde delen van de muur.
Bij het plaatsen van de stalen deuren zijn per ongeluk wat muren beschadigd geraakt. Dit werd gemeld door de medewerkers van het bedrijf nog voordat wij het zelf zagen. Meteen werd aangegeven dat deze schades verholpen zouden worden en inmiddels is dit voor het grootste gedeelte al gedaan.
Het meest plezierige is dat er na het zakendoen direct werd gezegd: 'als er iets is, noem het dan want dan lossen wij het op'. En tot dusver is daar geen woord aan gelogen geweest.
Al met al zijn we enorm blij én zeer aangenaam verrast dat er vandaag de dag nog bedrijven bestaan die service écht hoog in het vaandel hebben staan.
Daarom via deze weg: Nena, Zoran en geweldige werkmannen, hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen!!!
11-12-2018
2 3 4 5
Na aan mijn kant meerdere x verschoven te hebben met de planning, heeft team Joost/Marwa mij goed geholpen. Ook sebastiaan verantwoordelijk met zijn team voor het aanleggen van de vloer was uiterst behulpzaam. Men heeft uiteindelijk ook advies gegeven om de onderkant van de plinten ook te kitten --> maakt het zeker mooier en voorkomt stof etc onder plint. Verbeter punt: liever gelijk bij aanschaf ook deze mogelijkheid aanbieden en aangeven wat de voordele ervan zijn. Achter af heb ik een (klein) bedrag bij moeten betalen.

Voor nu tevreden!
11-12-2018
2 3 4 5
Tot de levering alles prima.
Maar toen alles geleverd en betaald was een stuk minder.
De gordijnen hingen niet helemaal goed daar zou iemand voor komen vervolgens hoor je niets. Er wordt gezegd dat je terug gebeld wordt maar dat doen ze niet elke keer moest ik zelf bellen.
Als je beld zijn ze heel vriendelijk maar inmiddels is het probleem na 10 weken nog niet opgelost . En moet ik er weer zelf achteraan bellen.
09-12-2018
2 3 4 5
Door het geweldige advies van Simone hebben we nu prachtige muren, raambekleding en vloeren. Alles is perfect op elkaar en op onze wensen afgestemd. Bij het samenstellen en de uitvoering was niets teveel, hoe vaak we ook kwamen of belden. En het was heel fijn dat de hele planning door Wuijts werd opgesteld en uitgevoerd. Zeer tevreden dus.
03-12-2018
2 3 4 5
Zeer professioneel advies en vakmanschap bij het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden.De planning klopt.Geef gerust de huissleutel af en ga op vakantie.Bij thuiskomst is alles geregeld.Top!
01-12-2018
2 3 4 5
Vloer: levering en wijze waarop gelegd is prima, echter de voorlichting over de kwetsbaarheid van de vloer mbt vlekken was minimaal. Kast goed geplaatst
01-12-2018
2 3 4 5
Heerlijk, alles wordt overgenomen en niets is teveel.
Het belangrijkste: de kwaliteit en service.
29-11-2018
2 3 4 5
Horst woninginrichters heeft ons prima geadviseerd bij de keuze van de raambekleding. Er is alle tijd genomen om tot een keuze te komen. De stalen zijn in de woning bekeken en konden gecorrigeerd worden. Het inmeten en ophangen, de afstemming, alles verliep vlekkeloos en naar wens. Wij zijn zeer tevreden over Horst uit Zwolle.
29-11-2018
2 3 4 5
Goed geholpen, mooie vloer in huis en goed gelegd.
23-11-2018
2 3 4 5
Wij zijn heel tevreden over het aankoopproces en het plaatsen van onze raamdecoratie en industriële deur.
Wij vonden het heel moeilijk om te kiezen welke raamdecoratie nu geschikt en mooi zou zijn in ons nieuwbouwhuis. We zijn hier heel goed in begeleid door Anna. Zij heeft uitgebreid de tijd genomen om ons hierin te adviseren en bleef bijzonder geduldig wanneer wij toch weer iets anders bedacht hadden. De communicatie tussendoor verliep erg snel en soepel. Wanneer Anna er niet was hadden we ook en uitstekend aanspreekpunt aan Marloes.
Zowel het inmeten en ophangen van de raamdecoratie en het plaatsen van de deur werd door echte vakmensen uitgevoerd. Zij waren duidelijk goed in hun werk en ook met hen verliep de communicatie zeer prettig.
Met dank aan Wuijts Wooncomfort voelt ons nieuwbouwhuis meteen als een warm thuis! Bedankt!
20-11-2018
2 3 4 5
Wij zijn erg tevreden over het totale pakket aan werkzaamheden. Deskundig advies, vakwerk
19-11-2018
2 3 4 5
Prima service en advies. Erg tevreden
19-11-2018
2 3 4 5
Wij zij erg tevreden met het eind resultaat.
De gordijnen zijn later geleverd dan gepland en de communicatie hier rondom had beter gekund, maar het is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ze hangen schitterend.
18-11-2018
2 3 4 5
Geweldig dat in de korte tijd, tijdens bouwvak, een heel appartement van een prachtige vloer( goed advies), stijlvolle gordijnen, 2 mooie kasten wanden, en ook de wanden werden geschilderd. Klantvriendelijk, met zorg en oog voor detail, een een strak tijdspad. Meer dan tevreden, een aanrader!
17-11-2018
2 3 4 5
Deskundige medewerkers die echt heel goed weten wat zij doen. Vakmanschap staat echt hoog in het vaandel. Advies was goed en gezellig,wat ook belangrijk is. Als er een klein foutje gemaakt is, wordt dit echt zo snel mogelijk opgelost. Kortom een super goede service.
17-11-2018
2 3 4 5
Wat een top bedrijf. Klein foutje gemaakt en op donderdagavond na sluitingstijd om 22.00 uur kwam Boy nog bij ons langs om het op te lossen. Vervolgens zijn alle gordijnen kosteloos vervangen. Een dikke 10+ van ons.
14-11-2018
2 3 4 5
Onze ervaring met woninginrichting aanhuis.nl is prettig geweest.Er werd goed advies gegeven.De pvc vloer is keurig gelegd en de raamdecoratie staat super.Kortom we zouden deze winkel zeker aanbevelen want de service is prima .09-11-2018
2 3 4 5
Zeer positief en tevreden.
08-11-2018
2 3 4 5
Fantastische nieuwe pvc vloer inclusief vloerverwarming
07-11-2018
2 3 4 5
Na een vloer besteld te hebben kregen wij een aantal weken daarna te horen dat de vloer niet meer leverbaar is voor visgraat, dus hebben wij een andere vloer moeten uitkiezen (best lastig om weer voor die keuze te staan). Jammer is dat er bijvoorbeeld geen "goedmakertje" werd aangeboden voor het ongemak.

De vloer is mooi gelegd, wel gemerkt dat er wat miscommunicatie was tussen degene die de vloer legt en degene die de vloer moest leveren. Degene die de vloer legt zag al direct dat er te weinig plinten geleverd werden. Na oplevering van de vloer moest er dus nog een afspraak gemaakt worden om de plinten te leggen. Jammer, want daardoor moesten wij rekening houden nog niet alle spullen goed op z'n plek kon staan. En een paar weken daarna nog een afspraak moeten maken om stukjes te repareren en te kitten. Voor dit ongemak wel een onderhoudsetje meegekregen.

Voor de rest erg tevreden met het resultaat en goed contact met de winkel.
07-11-2018
2 3 4 5
Goeie kwaliteit , goed advies gekregen, heel aardige mensen met begrip van de zaken
Ik ben perfect geholpen door marwa. Zij heeft alles voor mij perfect geregeld
06-11-2018
2 3 4 5
Parket Plaza zou de parketvloer opschuren en opnieuw behandelen. Bleek er een enorm vochtprobleem onder de vloer te zitten. Ik was in paniek maar Chris heeft alles voor me opgelost. Wat een vakman! Mooie nieuwe vloer uitgezocht en deze is binnen anderhalve week gelegd. De mannen van Parket Plaza zijn bekwame vakmannen en een tandje erbij is geen probleem. Enorme aanrader!!
06-11-2018
2 3 4 5
Wij zijn goed geholpen en er is goed meegedacht toen bepaalde raamdecoratie niet kon vanwege de kozijnen in ons nieuwe appartement. Mooi opgelost en wij zijn erg blij met onze muren, vloeren en raamdecoratie!
04-11-2018
2 3 4 5
Fijn contact in de winkel, goed advies gekregen. Bas had vlot onze smaak door. Een aanrader. Mark voor het inmeten gehad, ook hier nog wat advies gekregen. Vandaag alles geplaatst door Marc, in 1 woord super. Prima zaak!
02-11-2018
2 3 4 5
Ben erg blij met de vloer, ziet er prachtig uit!
01-11-2018
2 3 4 5
Helaas een hele slechte ervaring met het filiaal in Alexandrium. Drie slaapkamers van raambekleding voorzien en in de woonkamer een marmoleum vloer. Alles werd in etappes geleverd/gemonteerd. De eerste slaapkamer verliep vlekkeloos maar bij de tweede slaapkamer helaas de luxaflex rolgordijn nano verkeerd ingemeten waardoor deze niet ‘liep’ en bij het monteren door de vakman contact is gemaakt met de verkoper om een nieuwe te bestellen. Wij zijn 6 maanden verder en deze is nooit hersteld! Moet ik erbij zeggen dat het grootste probleem de vloer is. Er is marmoleum gelegd en hier zitten meerdere lucht plekken in. Eenmalig is de vakman die de vloer heeft gelegd terug gekomen en omdat hij de juiste spullen niet bij zich had kon hij niet alles herstellen. Hier zou hij een nieuwe afspraak voor maken. Constant loze beloftes, Vanuit woning inrichting aan huis alexandrium Allard en de vakman Sebas genaamd. Wij hadden net een nieuwe keuken laten plaatsen en bij het leggen van de vloer zijn de poten van het gasfornuis beschadigd. Ook zit het gasfornuis vast gestort in de egaline vloer. Slechte zaak. Wij zijn zo ontzettend teleurgesteld in de winkel. Wij zouden eindelijk ons huis ons thuis maken. Maar wij kunnen niet verder nu. Al maanden zitten we met een vloer die niet goed afgewerkt is. We kunnen de plinten niet plaatsen en of de muren en kozijnen schilderen en afkitten aangezien de vloer nog steeds op verschillende plaatsen los zit en lucht bobbels heeft. Ik zou deze winkel niet aanraden! Slechte service. Ons vertrouwen dat het niet goed komt na een half jaar verder is zo goed als verdwenen
01-11-2018
2 3 4 5
Laminaatvloer in heel het appartement is snel en vakkundig gelegd en netjes afgewerkt met deels muur- , deels vloerplinten. Het inmeten voor vloer, gordijnrails en rolgordijn werd secuur gedaan. Alle werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en altijd op het afgesproken tijdstip. Vanuit de winkel werd dit door Marwa goed gecommuniceerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen aanhuis.nl-Alexandrium zeker aanbevelen.
31-10-2018
2 3 4 5
Proffesioneel en ook gezellig geholpen. Levertijd was direct en het leggen van de vloer 3 dagen later.
31-10-2018
2 3 4 5
In de winkel zeer goed geholpen door Marwa die goed met ons meedacht.
Degene die de vloer kwam leggen, Danny, was echt een vakman. Je kon duidelijk zien dat hij dit werk al jaren deed.
29-10-2018
2 3 4 5
In mijn hele appatement is Marmoleum gelegd. Onze gang is op ons verzoek uit 1 stuk gelegd. Deze is 1.45 breed en 13 meter lang. Ligt er perfect in! Overal plinten en deze netjes afgekit. Wij zijn er heel blij mee.
Je kan aan alles zien dat deze heren plezier in hun werk hebben!!
23-10-2018
2 3 4 5
We hebben Woninginrichting aan Huis als prettig, professional en vriendelijk ervaren. Goede service!!!
23-10-2018
2 3 4 5
Super positieve ervaring. Goed advies, hele goede prijs en dito service.
22-10-2018
2 3 4 5
Er wordt keurig gewerkt. Eind van de dag alles netjes opgeruimd.
22-10-2018
2 3 4 5
Advies door Marko is super en heel goed passend. Contact erg prettig en montage super.
Levertijd is anders vertelt bij aankoop dan daadwerkelijk. Telefonisch contact was soms lastig en niet altijd antwoorden paraat.
18-10-2018
2 3 4 5
Zeer tevreden over het resultaat. Prima service en communicatie.
Vakmanschap is meesterschap bij Wuyts. Complimenten.
15-10-2018
2 3 4 5
Zeer tevreden ,kleine onregelmatigheden prima opgelost Advies in de winkel en begeleiding bijzonder prettig
Door de vriendelijke benadering van Marwa besloten bij AAN HUIS te kopen
12-10-2018
2 3 4 5
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het niveau van de klussers wisselt soms wel waar wij goed op hebben moeten letten. Door woninginrichting Aanhuis zijn alle punten keurig opgelost. Wij raden ze zeker aan.
12-10-2018
2 3 4 5
Uitstekende service in de winkel en goed advies. Maten doorgegeven op basis van de tekeningen. Echter de feitelijke meting door de winkel werd fout gedaan en heel veel meer meters gemeten. Gevraagd nogmaals te doen, geen nieuws hierover. Na het leggen uiteindelijke factuur gekregen met minder meters maar nog steeds meer dan op de tekeningen. De schilder had trouwens ook gemeten en kwam op het aantal meters van de tekeningen uit. Duidelijk dus een paar meter te veel betaald, slechte of geen reactie op correspondentie hieromtrent. Ook nog een inbouwkast "vergeten" aangezien alle andere inbouwkasten wel waren gedaan. Dit kon alleen nog gedaan na bijbetaling (op de dag zelf door de leggers gecommuniceerd), belachelijk als ik al teveel betaald heb en de leggers zelfs nog gewoon in huis zijn. Al met al een mooie vloer en tevreden over de kwaliteit maar een zeer slecht nasmaak mbt het aantal meters en voelen ons zeker opgelicht.
08-10-2018
2 3 4 5
Aanhuis heeft prima werk gedaan, maar de bedrijven er achter hebben niet altijd het niveau van Aanhuis weten te bereiken.
Daar hadden wij ook van de kant van Aanhuis wat meer aandacht verwacht. Wanneer een klant een probleem meldt, dan ga je kijken naar mijn idee, vandaar dat Service niet scoort op het niveau waar de andere scores zouden doen verwachten.
01-10-2018
2 3 4 5
Prachtig resultaat, goed geadviseerd door Marwa.

Werd helaas geleverd en gemonteerd door 2 heren die met modderschoenen en een moddertrapje het huis binnen kwamen omdat er de dag ervoor in een tuin was gewerkt. Echt schandalig hoe mijn huis eruit zag.
30-09-2018
2 3 4 5
Prachtig resultaat, erg duur. Wat eraan vooraf ging verdient geen schoonheidsprijs.
27-07-18 Klant bestelt
02-08-18 AanHuis komt meten
11-08-18 AanHuis belt dat product voor 1 raam niet geleverd kan worden zoals afgesproken en legt schuldvraag bij Luxaflex
17-08-18 Full time werkende klant die midden in een verhuizing zit moet weer naar de winkel om het door te spreken
23-08-18 AanHuis komt weer meten
29-09-18 Eindelijk geleverd en gemonteerd door een keurige heer die helaas ruim na de afgesproken tijd kwam en zonder dat hier even over gebeld werd door AanHuis
30-09-2018
2 3 4 5
Een prachtige screen bevestigt door 2 vakbekwame monteurs.
De 2 monteurs hebben zonder enige overlast met veel enthousiasme de screen op een moeilijke plek geplaatst.
Prachtige kwaliteit. Dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Irma Nieuwkoop
28-09-2018
2 3 4 5
Goede prijs-kwaliteitverhouding en goede zeer nette vaklui
27-09-2018
2 3 4 5
wat een vakmanschap en echt mee denken Super
26-09-2018
2 3 4 5
Een bedrijf dat meedenkt en ontzorgt. Ons huis heeft een ware metamorfose ondergaan, waar we met plezier naar kijken en in leven.
24-09-2018
2 3 4 5
Erg prettig om hier de inrichting van mijn huis te doen. Zorgvuldig in de communicatie en een prima afhandeling.
23-09-2018
2 3 4 5
Fijn!
21-09-2018
2 3 4 5
Zeer vriendelijk personeel, en goede service.
Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.
Wij hebben een pvc moduleo vloer gekocht en pas vorm is perfect evenals de afwerking hiervan.Voor vloeren etc echt een aanrader.
15-09-2018
2 3 4 5
Heel erg klantvriendelijk.
13-09-2018
2 3 4 5
Het hele team van Wuijts heeft ons bijzonder vriendelijk en kundig geholpen bij het uitzoeken van diverse soorten behang, een toiletdeur en een binnenschuifdeur met mooie rails. Vervolgens is het behang heel secuur geplakt en de deuren zijn heel mooi gehangen. Alle afspraken zijn steeds goed afgestemd.

Het hele team van Wuijts heeft bij gedragen aan het mooie resultaat. Top!

12-09-2018
2 3 4 5
Na een zeer goed advies van Simone is er een prima resultaat geleverd. Top.
11-09-2018
2 3 4 5
We zijn bijzonder prettig geholpen door Peter Koorndijk van dit filiaal en hij is heel flexibel omgegaan met het leveren en leggen. Het team dat de pvc vloer in visgraad heeft gelegd kwam op ons zeer professioneel en prettig over. We gaan nog ervaren hoe de vloer ons bevalt. Het staat erg mooi !
10-09-2018
2 3 4 5
Goede ervaring: veel keuze met goed advies. Fijn dat je stalen mee naar huis mag nemen. Montage alle keren vlot en goed uitgevoerd
05-09-2018
2 3 4 5
Mooie vloer heb ik nu in huis.
30-08-2018
2 3 4 5
Verkopers staan er alleen om centen binnen te halen. Afstemming tussen de onderaannemers welke de vloer komen plaatsen is erg slecht. Communiceren kunnen de verkopers niet want bij vragen hoor je nooit wat. Mag je toch verwachten van een vloer van ruim 6k.
Dus kortom raad ik deze tent aan: volmondig NOOIT. Had ik mijn vloer ergens anders moeten kopen: volmondig JA!!
29-08-2018
2 3 4 5
Toen wij in de winkel kwamen waren de verkopers schijnbaar erg druk met hun onzichtbare klanten, want het duurde lang voor iemand ons hielp. Gelukkig wisten we precies wat we wilden, dus we waren snel. Een mooie pvc vloer uitgekozen. Erg aan de prijs (zeker gezien de 92m2 waarop hij gelegd moest worden) maar in een dergelijke winkel verwacht je kwaliteit en service voor dat geld. Dus uiteindelijk een bestelling geplaatst. Kort hierna kwam iemand de boel inmeten en constateerde dat wij een verhoging in ons huis hebben, met dus traptreden. Er worden foto's gemaakt en er wordt besproken dat er afwerkstrips moeten komen en die staan ook netjes op de offerte. Dat er div. opties zijn mbt kleur, dikte etc van deze strips hoor ik pas veel later. Er wordt tijdens het inmeten gesproken over strips in het algemeen.

Als vele weken later het ingehuurde stoffeerdersbedrijf de vloer komt egaliseren en leggen, weet echter geen van de stoffeerders van de trap in ons huis. Trapstrips zijn ook niet bij de vloer geleverd. Het is ook dan pas dat ik hoor dat er uberhaupt opties zijn mbt strips. Miscommunicatie over en weer met het bedrijf. Uiteindelijk lost de eigenaar van het stoffeerdersbedrijf het keurig met ons op door buiten werktijd nog eens langs te komen. We kiezen onze strips uit. Hij zal ze bestellen.

Als ik 8 weken later nog altijd geen afwerkstrips op mijn vloer heb, dien ik een stevige klacht in. Ik verwacht mer service en klantgerichtheid voor mijn centen. Dit is nu drie weken geleden. Het stoffeerdersbedrijf heeft contact met mij gezocht, zich wederom netjes aan de afspraken gehouden en de strips inmiddels geplaatst. Vanuit het verkooppunt / de winkel wacht ik nog altijd op een reactie. Niemand die zelf ook maar de moeite neemt om te zeggen "wat vervelend dat het zo gelopen is, we lossen het zsm op". Klantgerichtheid is ver te zoeken in deze ballentent. IK hoop maar dat er zich in de toekomst geen problemen voordoen met mijn dure vloer. NOOIT maar dan ook NOOIT koop ik hier nog een vloer (of iets anders). En ik raad ieder ander ook sterk aan deze winkel te mijden. Misschien is het in andere (franchise)filialen anders. Maar dit was 1x en en NOOIT weer!
29-08-2018
2 3 4 5
Top geholpen in de winkel. Na een eerste oriëntatie hier voor € 9000 euro prachtige vloeren, shutters en rolgordijnen besteld. Men staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Top stoffeerders die kwamen leggen en een geweldige timmerman die de shutters in een ochtend had hangen. Kortom, topervaring. Aan mij hebben ze een vaste klant. Alleen jammer van de lange levertijd op de shutters ;-)
27-08-2018
2 3 4 5
Zeer goed
23-08-2018
2 3 4 5
Erg slechte communicatie mbt voortgang, montage en oplever punten. Telefonisch niet bereikbaar en komen geplande bezoek afspraken niet na.
17-08-2018
2 3 4 5
Fijne service, fijne mensen. Hier moet je zijn!
15-08-2018
2 3 4 5
We zijn bij AanHuis Groningen (ook wel Kaza Interieur) uitgekomen omdat we een bedrijf zochten die voor onze nieuwe woning (een nieuwbouw huis) kasten op maat konden leveren. Eén maal bij en in gesprek met AanHuis bleek dat ze ook de houten vloer, tapijt, karpet en raamdecoratie konden leveren. Daarnaast bleek dat AanHuis ook kon helpen met stucwerk, behangen, sauzen en plinten aanbrengen. Voor ons betekende dit dat we heel veel werkzaamheden in één hand konden neerleggen, hetgeen ons uiteindelijk veel afstemmingswerk bespaard heeft.
Het viel ons op dat AanHuis een goede combinatie heeft van advisering omtrent de inrichting, kennis van materalen en de technische (on)mogelijkheden. Vanaf het eerste contact heeft AanHuis ons goed geadviseerd, waarbij we uitgegaan zijn wat we mooi vonden en niet zozeer van de prijs. Natuurlijk was niet alles financieel mogelijk, maar binnen hetgeen we mooi vonden konden werden er altijd goede alternatieven aangedragen.
De levering en montage van alles wat we besteld hebben verliep zo goed als probleemloos, waarbij AanHuis zich zeer flexibel opstelde op het moment dat bij ons de oplevering van onze woning uitgesteld werd en werden problemen zeer snel en naar tevredenheid opgelost.
Samengevat zijn we zeer tevreden over de dienstverlening van AanHuis, dit betreft zowel hetgeen we gekocht hebben als de levering en montagewerkzaamheden.
14-08-2018
2 3 4 5
Wij zochten naar een kleed voor onze woonkamer en kwamen bij De Woonmeester in Maassluis terecht. Onze woonkamer heeft geen standaardvorm en daarom zochten wij ook echt een kleed OP MAAT gemaakt. Er werden ons ideeën aangedragen en echt met ons meegedacht. Zo kwamen wij op een uniek kleed dat perfect past in onze woonkamer. Ook wat betreft kleurstalen werd ons aangeboden de stalen mee naar huis te nemen en wij kregen ruim de tijd om een kleur/materiaalkeuze te maken. Qua afwerking is ons ook goed advies gegeven. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen een ieder aan om een bezoek te brengen aan De Woonmeester in Maassluis waar het nog draait om persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijk advies.
09-08-2018
2 3 4 5
Ik wipte even binnen en voor ik het wist vloer, raamdecoratie, verf en behang uitgezocht. Zeer deskundig advies van Marwa. Werkafspraken verliepen volgens schema en zeer deskundig uitgevoerd. Met name door Jason die van mijn oude muren weer nieuwe heeft gemaakt. PVC vloer prima gelegd en gordijnen hangen er mooi bij. Communicatie verliep prima tussen mij, Marwa en werklui. Zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
29-07-2018
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over Parket Plaza! Adviseren goed, leveren keurig en vakkundig gemonteerd, service is prima. Top dus!
29-07-2018
2 3 4 5
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat de tijd neemt voor je, zowel in de winkel als bij montage. Toen bleek dat één product niet leverbaar was kwamen ze dezelfde dag nog aan huis langs met een goed, maar duurder, alternatief. En toen wij dit accepteerden werd dit kosteloos toegepast en netjes op tijd geleverd. Echt super service dus.
29-07-2018
2 3 4 5
Erg mooi gelegd en volgens afspraak.
22-07-2018
2 3 4 5
wij werden keurig ontvangen en konden mede door een prima advies snel zaken doen
18-07-2018
2 3 4 5
Zeer professionele en vriendelijke mensen. Goed advies gekregen. Parket gelegd door zeer ervaren en deskundig persoon. Helemaal tevreden.
17-07-2018
2 3 4 5
Nadat er leveringsproblemen waren door een productie fout en alle nieuwe meubels en al het andere opnieuw ingepland moest worden, zijn we toch heel blij met de vloer, door een vakman gelegd, keurig gewerkt, vriendelijk personeel in de winkel, echt een aanrader. Het is prachtig geworden!
17-07-2018
2 3 4 5
we zijn zeer tevreden over de bekleding van de trap. het werk is gedaan door een zeer ervaren en deskundige medewerker.
13-07-2018
2 3 4 5
Prima en deskundig geholpen daar. En goede kwaliteit. We zouden er zo nog een keer heengaan en het anderen adviseren.
12-07-2018
2 3 4 5
Bijzonder goede serviceverlening. Men neemt tijd voor je en is niet te beroerd om ook goede nazorg te leveren.
06-07-2018
2 3 4 5
Wij hebben bij WaH-Volendam een PVC vloer laten leggen op de gehele benedenverdieping, en via WaH ook de vloerverwarming laten aanleggen door Vloerverwarming Totaal.

Advies van Saul in de WaH winkel was top, en ook de voorbereiding en afspraken over de uitvoering. Helaas ging de uitvoering door VVT niet bepaald soepel: niet houden aan de afgesproken tijden, in eerste instantie de vloerverwarming niet aangesloten op de CV, woning niet netjes achtergelaten en wat minder fijn in de omgang. Uiteindelijk allemaal goed gekomen, en Saul van WaH heeft er bovenop gezeten om het in orde te maken en stappen te nemen richting VVT. Daarom toch een prima beoordeling voor WaH-Volendam. Wij zouden deze zaak van harte aan anderen aanbevelen, want we gingen voor een prachtige vloer, en die ligt er. Bedankt Saul!
06-07-2018
2 3 4 5
zeer goed
04-07-2018
2 3 4 5
Goede en zeer vriendelijke service.
Wij komen zeker terug!
04-07-2018
2 3 4 5
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we al in een vroeg stadium in contact gekomen met Simone, een van de medewerkers. Vanaf de eerste dag heeft zij met ons meegedacht, en heeft zij samen met mij het plaatje dat in mijn hoofd zat weten uit te werken. Dat ik daarbij gaandeweg het traject nog het eea wilde veranderen was geen enkel probleem. Het heeft geresulteerd in een, voor ons, warme en uitgesproken inrichting die alles in zich heeft om op termijn van een huis een thuis te maken. Na de oplevering heeft Wuijdts ons veel geregel uit handen genomen. Hierdoor konden we volgens planning op de vastgestelde datum verhuizen.
03-07-2018
2 3 4 5
Staat super! Ook het advies van medewerkers ter plekke was helemaal goed. Ook het plaatsen volgens afspraak en met super aardige vakbekwame medewerkers!!
03-07-2018
2 3 4 5
Voor ons 2e huisje zowel vloerbedekking als raamdecoratie als hordeuren aangeschaft. Prima advies over vloerbedekking ( gebruik/duur/ kwaliteit prijsverschil ). Ook de twee heren ( Silvio en Ruud)die het allemaal geplaatst hebben vakkundig en willen ook kwaliteit afleveren. kortom in begeleiding en plaatsen van gekochte spullen zeker aan te raden. Arno en Robert bedankt
30-06-2018
2 3 4 5
prima ervaring met de bij ons gelegde pvc vloer.
29-06-2018
2 3 4 5
Goed advies en resultaat. Fijn contact.
29-06-2018
2 3 4 5
Vloer glad netjes en goed gelegd. Advies niet goed geluisterd naar wensen. Patroon in pvc vloer is drukker en minder modern en licht dan gewenst. Paar keer duidelijk gezegd dat dat mijn wens was.. Nu heb ik een vloer die ik minder mooi vind dan mijn vorige vloer.
28-06-2018
2 3 4 5
Wim Mos heeft ons uitstekend geadviseerd over vloeren, wandafwerking, inbouwkasten en raamdecoratie voor onze nieuwbouwwoning in Den Haag! Perfecte service, elke keer hartelijke ontvangst in zijn winkel (met koffie) waar altijd tijd werd gemaakt voor grondig advies of geduldige beantwoording van al onze vragen! Nadat we de sleutel kregen van onze woning zijn de mannen meteen aan de slag gegaan en is er prachtig en vakkundig werk afgeleverd waaronder een supermooie PVC vloer. Heel erg blij mee! Ik zou Wim Mos en zijn vaklui zonder twijfel aan eenieder hartelijk aanbevelen!
25-06-2018
2 3 4 5
Prima adviezen, vakmanschap goede prijs voor prachtige vloerbedekking
23-06-2018
2 3 4 5
Op zoek naar raambekleding, passend bij hetgeen we al hadden. Keuze gemaakt maar thuis in overleg met adviseur qua kleur/uitvoering andere keuze gemaakt. Eindresultaat (houten jaloezie en in betweens (ipv taupe voor krijtwit gekozen) prachtig!
23-06-2018
2 3 4 5
Erg goed geholpen, zowel in advisering als uitvoering.
20-06-2018
2 3 4 5
PVC vloer en kast afgenomen.. goed advies gehad nam de tijd voor ons. Bracht ons op goede ideeën waar wij niet aan gedacht hadden denkt goed mee heeft overal een oplossing voor.Deze man verstaat zijn vak !
20-06-2018
2 3 4 5
Deze week een pvc vloer afgeleverd in mijn nieuwe appartement. Ziet er schitterd uit
Goede service,betrouwbaar en echte vakmannen zijn het. Bedankt en tot de volgende keer
19-06-2018
2 3 4 5
Ivona heeft ons prima interieur adviezen gegeven, een echte vakvrouw. We zijn zeer tevreden over hetgeen dit bedrijf aan ons heeft geleverd.
17-06-2018
2 3 4 5
fijne winkel en service er liepen alleen wat dingen moeizaam tijdens het plaatsen met de planning door zieken. wellicht was een vast contact persoon fijn geweest om niet telkens hetzelfde uit te hoeven leggen/bespreken. uiteindelijk is alles goed opgelost.
16-06-2018
2 3 4 5
Jammer dat ik toegezegde items niet heb mogen ontvangen. Toen ik er naar vroeg bij de werkmensen wisten die van niets, terwijl dit door de verkoper was beloofd. Ook heb ik het gevoel dat mijn pvc vloer niet naar behoren is afgewerkt. Ook kwam het bij mij niet professioneel over dat de werkmensen naar huis gingen zonder dat het werk naar behoren af was, zowel bij het behang als de vloer, waardoor 2 keer een herstel actie nodig was. Vooral de afwerking bij de stopcontacten was knoeiwerk. De kasten zijn super.
Jammer dat er weinig keus was in het lamellen assortiment. Ook de oplevering was een teleurstelling. In elk geval niet zoals de verkopen het heeft doen voorkomen.
13-06-2018
2 3 4 5
Bij thuiskomst was vakman al klaar en vertrokken. Op de vloer lagen nog veel snijresten van de pvctegels. Daarnaast zaten er nog erg veel lijmresten op de net gelegde vloer.
12-06-2018
2 3 4 5
Wij zijn ontzettend blij dat we een groot deel van het interieur van ons nieuwbouwhuis bij Woninginrichting aan Huis hebben geregeld. Het resultaat is schitterend! We hebben uitstekend advies in de winkel gehad om ons te helpen met alle keuzes. Daarnaast hebben we de stalen van vloer en gordijnen mee gekregen, zodat wij deze bij de meubels konden zien. Daardoor past het hele interieur nu heel goed bij elkaar.

De kwaliteit van de materialen is bijzonder goed. Zowel de vloeren als raamdecoratie hebben een hele luxe uitstraling. Ik word elke dag vrolijk als ik die prachtige duettes mag laten zakken en ophalen. Wat een systeem!

Klein verbeterpuntje is dat er in eerste instantie te weinig beugels bij onze gordijnrails geleverd waren en deze besteld moesten worden. Als monteur moet je volgens mij gewoon extra beugels in je bus hebben liggen om de klus direct af te maken.

Verder acteert het team van Woninginrichting Alexandrium ook echt als een team. Het is gezellig om de winkel binnen te stappen met de brede glimlach van Marwa en Rotterdams te 'ouwehoeren' met adviseur Joost, die met zijn ervaring precies weet hoe je een huis smaakvol inricht. Ook de mannen van de montage zijn erg behulpzaam en worden er blij van om klanten blij te maken. Ze komen hun afspraken na en leveren wat ze beloofd hebben.

Kortom, de volgende keer komen wij zeker weer terug bij Woninginrichting aan Huis in Alexandrium. Bedankt Joost en team!
12-06-2018
2 3 4 5
Kan nog weinig invullen. Alles is besteld en vanaf 3 augustus ™ 15 aug. wordt er gewerkt tot nu toe goede indruk. alleen de bouwvak speelt ons parten met het plaatsen van de inloopkast. de vestiging is in Nieuwpoort.
11-06-2018
2 3 4 5
Wij zijn buitengewoon goed geholpen door Wim en zijn team van begin tot einde bij de afwerking van ons nieuwbouwhuis. Goed en eerlijk advies en altijd alle tijd om rustig mee te denken en alle opties door te lopen. Ook het team wat uiteindelijk de vloer kwam leggen en muren afwerken is erg prettig in de omgang en denken goed mee. Zeker de PVC vloer is echt prachtig geworden en krijgen we alleen maar complimenten over.
11-06-2018
2 3 4 5
Zeer slechte ervaring.
De vloer zit erin maar totaal niet zoals is afgesproken. contact persoon sprak zichzelf steeds tegen en leverde niet volgens afspraak. onze klachten die wij meerdere malen hebben uitgesproken zijn nooit serieus genomen en er is vanuit de winkel niet serieus op gereageerd.
na dreigementen vanuit jullie kant - Wij sturen de deurwaarder op jullie af- toch besloten de rekening te betalen ondanks dat wij niet tevreden zijn. Er is daarna 1 maal gebeld maar er is nooit een reactie gekomen vanuit dit bedrijf.
De vloer is geplaatst maar niet zoals afgesproken en daarnaast vind ik erg vervelend dat er niet fatsoenlijk is gereageerd op onze klacht.
Ik raad echt iedereen af met deze "heren"samen te werken! een drama
06-06-2018
2 3 4 5
Ik was bij een andere vestiging geweest en daar een paar keer om een aanpassing gevraagd. Deze zou verstuurd worden echter dit is nooit gebeurd. Één telefoontje naar deze vestiging en gelijk een goed advies en gelijk geregeld voor een goede prijs. Tevens had mijn aannnemer een fout gemaakt mbt de ondervloer. De mannen van aan huis in Horst hebben het ter plekke opgelost en er is gelijk een vervolgafspraak gemaakt om het af te maken. Vakmanschap en meedenken, zo hoort het. Helaas is deze zaak één van de weinige zaken die zo klantvriendelijk zijn
06-06-2018
2 3 4 5
Komen afspraken na en geven vakkundig advies (zowel in de winkel als degene die het komt ophangen)
04-06-2018
2 3 4 5
Goede service, goed advies,goede planning waardoor alles op rolletjes verliep.
01-06-2018
2 3 4 5
De mannen werken hard en zijn zeer secuur.
30-05-2018
2 3 4 5
Prettige samenwerking, goed advies en hoge servicegraad, o.a. in de aftersales.
29-05-2018
2 3 4 5
Goede service, puur vakmanschap!
25-05-2018
2 3 4 5
Uitstekende service, we hadden een misverstand over jaloeziën maar dit is door hen gecorrigeerd zonder extra kosten voor ons. Over de vloer zijn we ook zeer te spreken!
24-05-2018
2 3 4 5
Fijn bedrijf, zeer klantvriendelijk en goede service verlening.
22-05-2018
2 3 4 5
Zeer goede ervaring met ons aanspreekpunt Joost Wilmer. Deskundig advies en altijd bereikbaar bij vragen. Wij zouden Woninginrichting-aanhuis.nl Alexandrium zéker aanbevelen.
19-05-2018
2 3 4 5
Onze houten Jalozien zijn snel en vakkundig geplaatst. Daarnaast is de service erg goed. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!
18-05-2018
2 3 4 5
Goede service en snelle levering conform afspraak. Prijs kwaliteit tip top en sterke communicatie. Kan zeker anderen aanbevelen.
15-05-2018
2 3 4 5
Behang zit er op als of het is gestuckt, heel mooi.

PVC-vloer, houtnerf stroken zeer mooi versprongen patroon.
14-05-2018
2 3 4 5
Ontzorgen was ‘n grote plus 👍
11-05-2018
2 3 4 5
Service, oplossingsgericht, meedenken, alles is bespreekbaar. Echt aan te raden!
08-05-2018
2 3 4 5
Bij toeval in deze zaak terecht gekomen. Ben vooral onder de indruk van de service en de prettige benadering. Zal hier in de toekomst zeker terugkomen.
08-05-2018
2 3 4 5
Vriendelijk-efficiënt -ter zake kundig
07-05-2018
2 3 4 5
Prima advies en goede kwaliteit.
07-05-2018
2 3 4 5
Geweldige service. En na 2 weken dat de gordijnen hingen, een geweldige verrassing: een mooie bos bloemen. Bedankt!
05-05-2018
2 3 4 5
Afgezien van een misverstand inzake de keuze van de juiste plinten is de opdracht perfect uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Voor toekomstige zaken zullen wij zeker weer contact met het betreffende bedrijf opnemen.😀
04-05-2018
2 3 4 5
Onaardige medewerker die je niet aanspreekt bij binnenkomst, je voor niks een lange tijd laat wachten, onwillig en geïrriteerd reageert op je vragen en je met een rotgevoel, zonder informatie en zonder order de winkel uit laat gaan.

Ik snap dat er mensen zijn die vast erg tevreden zijn over de producten....maar ik zou het niet weten hoe het daarmee zit. Mijn geld was denk ik niet gewenst.....dus dan maar elders uitgegeven.

01-05-2018
2 3 4 5
Vanwege het assortiment en de mogelijkheid om alles in één hand te houden hebben we voor dit bedrijf gekozen. Met name de service hebben we als bijzonder plezierig ervaren.
01-05-2018
2 3 4 5
Geweldig geholpen door Tabitha Koopman; van het moment van binnenlopen tot oplevering en sleutel ophalen niets dan lof; alle vragen prima beantwoord, duidelijke en vooral vriendelijke service en van A tot Z begeleid, heel vertrouwd en ongedwongen. Aanrader.
28-04-2018
2 3 4 5
Er werd goed meegedacht goede keuze gemaak
28-04-2018
2 3 4 5
Wij zijn erg professioneel geholpen en vriendelijk, kregen voldoende ruimte om tot beslissingen te komen. Ook werd er gelegenheid geboden om toch nog stalen mee naar huis te nemen voor als we ons zouden bedenken met de keuze. Kortom een tevreden klant.
28-04-2018
2 3 4 5
Goed advies op tijd levering vakkundige medewerkers leveren goed werk en netjes service gericht ben dik tevreden
27-04-2018
2 3 4 5
Nieuwe laminaatvloer gelegd, houten vloer geschuurd en in de olie gezet. Zeer, zeer tevreden hierover
27-04-2018
2 3 4 5
Hele fijne eerlijke mensen.
We begonnen bij een vloer, kregen gratis een woningstyliste een moodboard werd gemaakt en uiteindelijk hebben we een complete huiskamer laten doen.
Er word goed geluisterd, meegedacht en geïnstalleerd.

Heel blij!
26-04-2018
2 3 4 5
Vestiging Schagen verleend hele slechte service. Hebben een zeer dure pvc vloer aangeschaft. Inclusief egaliseren en plakken plinten incl. Afkitten. Echter bleken er bij oplevering grote golvende kieren onder onze plinten te zitten (0,5 tot 0,8 cm). Waarop WAH Schagen geen service wilde verlenen. Dit was normaal. Echter vonden wij dat er door deze kieren veel vuil en water onder de plinten zouden komen en dit ten koste zou gaan van onze plinten. Uiteindelijk wilde WAH Schagen de plinten kosteloos komen afkitten als wij voor nog eens 5000,00 euro aan gordijnen zouden afnemen. Omdat wij dit na dit fiasco niet wilden moesten wij alsnog geld betalen om de onderkant van de plinten te laten afkitten. Wij vinden het schandalig! Ik voel me opgelicht! Want het staat duidelijk vermeld in de offerte: incl. Afkitten. En als je dat niet doet en de vloer is niet in orde of in dit geval de plinten hoor je dit als bedrijf netjes op te lossen. Dat is in dit geval niet gebeurd. En wij zullen daarom dit bedrijf nooit aan iemand aanbevelen.
25-04-2018
2 3 4 5
Wij hebben al een ouder huis met houten vloeren waar best wat hoogteverschil in zit, maar daar is niets meer van terug te zien. De pvc vloer is vakkundig gelegen en alles werd keurig opgeruimd! Het is prachtig geworden. Vakmensen, onze complimenten!
22-04-2018
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden met onze kast. De ruimte wordt nu optimaal benut.
20-04-2018
2 3 4 5
Ik ga nergens andees meer heen
13-04-2018
2 3 4 5
Goede zaak met personeel die weten waar zij het over hebben, afspraken worden nagekomen, de service staat hoog in het vaandel. Een prettige bijkomstigheid vonden wij dat wij op een een bedrag van 2600 euro geen vooruitbetaling hoefde te doen. Vertrouwen in elkaar is een prettige manier om zaken te doen.
12-04-2018
2 3 4 5
Zeer tevreden. Ervaren medewerkers die met je meedenken
12-04-2018
2 3 4 5
Vorig jaar november een pvc vloer Pemba collection dryback smokey laten leggen. Deze vloer is geen aanrader!
Wij zijn niet goed geïnformeerd. Het zou een geweldige vloer moeten zijn voor kleine kinderen. Met een hele harde toplaag en onderhoudsvrij.
Na zo'n 2 maanden zaten er al behoorlijk wat krassen op de vloer en hebben we hier geen garantie op, omdat dit zogenaamde gebruikerschade is. Wat wel onder de garantie valt mag Joost weten.
De oplossing scratch fix gekregen, maar dat mag ook niet baten. Nu zit er een hele lelijke onnatuurlijke glans op de plek van de krassen. Dit word afgedaan als verkeerd gebruik van het materiaal. En de supermatte polish maakt het ook alleen maar zichtbaarder. Daarna niks meer van het bedrijf gehoord. Zeer slechte service voor zo'n dure vloer!!!
10-04-2018
2 3 4 5
Advies heel goed, ruime keuze, kortom zijn we heel goed geholpen.
10-04-2018
2 3 4 5
Goede service, problemen worden opgelost en fout in de bestelling ook. Monteur is een vakman pur sang. Werkt accuraat en netjes. Laat geen troep achter en weet waar hij het over heeft. Een genot om te zien werken en mee te spreken.
10-04-2018
2 3 4 5
Heel prettig en enthousiast en verder zie boven.
09-04-2018
2 3 4 5
Top advies gekregen van de styliste Jolande Gosman.
09-04-2018
2 3 4 5
Goed advies, heel goed vakwerk geleverd, 100% tevreden
09-04-2018
2 3 4 5
Hele prettige samenwerking van advies in de winkel tot het uiteindelijke resultaat. Omdat er 1 aanspreekpunt is voor in mijn geval de vloer en de raambekleding blijft alles overzichtellijk. Afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat.
09-04-2018
2 3 4 5
Fijn geholpen in de winkel. Onwijs goed advies gekregen van Jolande. Ze heeft ons geholpen met het uitzoeken van de vloeren, vloerkleed, verkleur enz. Het resultaat is prachtig. Dank daarvoor.
09-04-2018
2 3 4 5
Vriendelijk en vakkundig personeel .neemt alle tijd en halen alles uit de kast .Lopen met vloerpanelen door heel de zaak om de vloer te bekijken met verschillende licht inval. Lekkere kopje koffie .We voelden o s echt op gemak
09-04-2018
2 3 4 5
Fijn en vakbekwaam geholpen.
Levering volgens afspraak.
Joost en Marwa bedankt.
07-04-2018
2 3 4 5
Super advies gehad
04-04-2018
2 3 4 5
Goed geholpen, goed advies, netjes opgehangen
04-04-2018
2 3 4 5
Goed geholpen in de winkel. Bij en na inmeten gezamenlijk de beste oplossing voor de ondervloer bedacht en naar tevredenheid gelegd. Restpuntje voor het bijsnijden van de deurmat wordt netjes opgelost.
04-04-2018
2 3 4 5
We kwamen oriënterend in de showroom en gingen naar buiten met een nieuwe vloer :-) Er werd alle tijd voor ons genomen en meegedacht. Het gevoel was goed en daarom hebben we direct de koop gesloten.
03-04-2018
2 3 4 5
Wij zijn voor de tweede keer langs geweest bij Joost Wilmer omdat wij zeer tevreden waren de eerste keer.
En wederom weer zeer blij met zijn deskundige advies.
03-04-2018
2 3 4 5
We hebben een hele goede ervaring. Onze nieuwbouw woning is prachtig aangekleed door woninginrichting Aan Huis Alexandrium. De muren zijn allemaal voorzien van renovlies behang en gesaust. PVC op alle vloeren, alle raamdecoratie en een inbouwkast. Door Joost zijn we met veel geduld en goede adviezen uitstekend geholpen. Zowel bij het uitkiezen in de winkel als tijdens de klus. Perfecte coördinatie, ideaal om één aanspreekpunt te hebben. Ook kleine dingen die mis gingen zijn direct en professioneel opgelost. Een absolute aanrader!
31-03-2018
2 3 4 5
Woninginrichting aan huis is echt een top organisatie. Van advies tot uitvoering super service. We zijn geholpen door Kenny in de vestiging Zoetermeer. Hij heeft ons van begin tot eind super begeleid en al onze vragen en wensen tot in de puntjes verzorgd. Altijd goed bereikbaar en snel antwoord. Je hoeft nergens meer naar om te kijken!

We hebben de hele woning laten behangen en verven, alle raamdecoratie laten verzorgen en alle vloeren geplaatst. De werklui zijn super vriendelijk en professioneel en hebben prachtig werk afgeleverd!

Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van de diensten die zij bieden. Weinig bedrijven bieden nog een service als zij!
28-03-2018
2 3 4 5
Het persoonlijk contact heb ik als prettig ervaren. Er wordt meegedacht over alles. Goed dat 1 bedrijf verschillende producten kan leveren om het huis mooi in te richten.
22-03-2018
2 3 4 5
We hebben zeer goede ervaring met Topfloor in Voorhout. We hebben onze nieuwbouwwoning volledig laten afwerken door Topfloor.
Ongeveer 1,5 jaar voor oplevering zijn we voor het eerst geweest in de winkel. We kregen een interieurstylist aangeboden. Zij heeft 2 keer uitgebreid met ons gekeken wat het beste zou passen in ons nieuwe huis. O.b.v. haar advies hebben we materialen uitgezocht.
Tegen de tijd dat we enigszins in beeld hadden wanneer het huis opgeleverd zou worden, hebben we contact opgenomen met Topfloor en zijn al onze spullen besteld. Topfloor heeft een superteam gestuurd met schilders, stucadoors en heeft zelf de vloer gelegd. Ook alle inbouwkasten en shutters zijn via Topfloor ingemeten en besteld. We zijn nog in afwachting van de shutters (13 weken levertijd na inmeten), maar ons eindresultaat is geweldig mooi geworden. Wij zijn echt supertevreden over de service en de geleverde materialen van Topfloor!
15-03-2018
2 3 4 5
Advies in de winkel was goed. Wij wisten al welk product we wilden hebben, maar er werd actief meegedacht over het budget en zonder moeite berekend wat de kosten zouden zijn in een lagere prijsklasse. Ik vond het opmeten heel professioneel. Er werd aandacht gegeven aan eventuele obstakels. Ook werd er nagedacht over de kleur van de armatuur en welke het beste zouden passen bij de kleur van onze kozijnen. Jullie werken effectief, zodat er door uitval van een klus er eerder bij ons de raamdecoratie gemonteerd kon worden. Aardige monteur die secuur zijn werk deed. Het is een investering, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en ervan overtuigd dat we hiervan vele jaren plezier zullen hebben.
13-03-2018
2 3 4 5
Prima geholpen in de winkel, goede hulp bij de kiezen van de juiste PVC vloer. Visgraat op de beneden verdieping en grote rechte stroken van hetzelfde materiaal op 1e etage en zolder.

Bij het egaliseren en leggen van de PVC waren 2 echte vakmannen bezig wat goed is te zien in het eindresultaat. Ook de inloopmat hebben ze netjes pasklaar op maat gesneden en gelegd.

Over de kwaliteit zijn we tevreden, het ziet er goed uit en we hebben dankzij de onderliggende vloerverwarming lekker warme voeten,

Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een bloementje en felicitaties met het nieuwe huis.
05-03-2018
2 3 4 5
Prettige ervaring!
Goed advies betrokkenheid meedenken
05-03-2018
2 3 4 5
Zeer prettig advies en kopersbegeleider Burg ook de stoffeerder heeft top werk geleverd Wij bevelen jullie aan Bedankt voor het perfect geleverd werk
03-03-2018
2 3 4 5
Vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Saul en Daan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
02-03-2018
2 3 4 5
Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen. Fijn contact met Marwa en Joost. Alle gemaakte afspraken en beloftes worden nagekomen. Wij zijn enorm blij met het resultaat.
25-02-2018
2 3 4 5
Wij hebben multishades gekocht. Eerst keurig opgemeten en advies gekregen vwb de gekozen stof. Keurige offerte ontvangen. Plaatsing van de multishadesis perfect gedaan, alles keurig opgeruimd en oude lamellen met toebehoren afgevoerd. Top!!!
21-02-2018
2 3 4 5
Nette en kundige mensen
19-02-2018
2 3 4 5
Prettige ervaring👍
19-02-2018
2 3 4 5
Er is vrij veel mis gegaan bij de voorlichting. Andere materialen, stoffen, systeem dat opeens alleen per app kon. Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we er blij mee. Complimenten voor degene die alles op kwam meten en uiteindelijk alles op hebben gehangen. Zeer prettig.
19-02-2018
2 3 4 5
Uitstekende serivce!
17-02-2018
2 3 4 5
1e Indruk in de winkel was erg prettig, tijd voor goed advies👍Uitvoering werk was top
Vakman
16-02-2018
2 3 4 5
Prettige omgang .vriendelijk .
15-02-2018
2 3 4 5
Zeer tevreden over de vloeren en de raamdecoratie. Het schilderwerk was minder dan wij verwacht hadden. Service en advies prima!
14-02-2018
2 3 4 5
We hebben een trap laten bekleden door woninginrichting aan huis. toen ze de trap (heel oud) kwamen bekleden bleek dat de treden niet glad genoeg waren voor de bekleding en het was geen mooi gezicht , de trapspecialist zei meteen dat dit niet kon en heeft toen een oplossing voorgesteld. een week later werd het alsnog gelegd naar alle tevredenheid! zeer deskundig en bekwaam personeel! en alle lof voor de vestiging volendam voor het adequaat handelen!
14-02-2018
2 3 4 5
Prima advies gehad over top down gordijnen. Deze zijn goed ingemeten en relatief snel geleverd. Tevreden mee.
13-02-2018
2 3 4 5
Ze denken fijn mee, goede service en super netjes gelegd!
13-02-2018
2 3 4 5
Geweldige service! Zowel in de winkel als aan huis!
13-02-2018
2 3 4 5
Goed advies. Vriendelijke mensen. Goed geluisterd nasr persoonlijke smaak 👍
13-02-2018
2 3 4 5
Tevreden
09-02-2018
2 3 4 5
Van Schuppen heeft heel goed met mij meegedacht.
Ik werd vriendelijk ontvangen en al mijn vragen werden vrijblijvend beantwoordt.
09-02-2018
2 3 4 5
Vandaag zeer mooie pvc vloer laten leggen. Goede kwaliteit en vakmanschap qua het leggen
08-02-2018
2 3 4 5
Bij het maken van een keuze voor onze woninginrichting hebben we op basis van prettige gesprekken in de showroom gekozen voor woninginrichtingaanhuis. Er werd goed meegedacht en ook goed advies gegeven bij het maken van de keuzes, hoewel dat natuurlijk altijd heel persoonlijk blijft. Het werk (vloeren, raamdecoratie, inloop kast) is door vriendelijke vakmensen met voldoende tijd voor hun werk naar onze tevredenheid geplaatst. Kwaliteit van het werk is erg goed en ook is er vrijwel meteen na plaatsing navraag gedaan of alles naar wens was. Zeker een aanrader!
07-02-2018
2 3 4 5
Ik werd supergoed geholpen en geadviseerd in de winkel en ben enorm blij met de pvc vloer die ik daardoor uiteindelijk gekozen heb. Helaas is het egaliseren niet goed gegaan, waardoor ik nu nog steeds geen nette afgewerkte vloer heb, de strippen op de randen ter afwerking laten telkens los. Ook nieuw aangebrachte andere strippen hielpen niet, en een oplossing is nog niet gevonden. Ook ben ik erg ontevreden over de slordige afwerking van randjes, veelal met grote kieren die ik uiteindelijk maar op eigen kosten door mijn aannemer heb laten afkitten omdat dit niet gedaan werd. Het vervelendste vind ik dat de schuld voor het slechte egaliseren niet erkend wordt, terwijl de vloer overduidelijk golft en deze daarvoor kaarsrecht was!
07-02-2018
2 3 4 5
Super ervaring, goede service duidelijk en kundig advies. Planning was top geregeld hierdoor hebben we binnen 3 weken ons huis verbouwt. Geen een vraag was te veel en werd altijd vriendelijk beantwoord.
06-02-2018
2 3 4 5
Super mooie maar heftig overpriced materialen. De service kan (flink) beter. Het
personeel is zo goed getraind op het profileren van klanten die in hun doelgroep passen dat ze vergeten de rest te woord te staan. En dat terwijl het merendeel van onze inrichting al van deze plek komt. Bij een volgende personeelstraining raad ik aan om een cursus out of the box denken te doen of een meeloopdag bij de kwantum.
04-02-2018
2 3 4 5
Gewoon prettig
01-02-2018
2 3 4 5
Wij kwamen 27 jan vanmorgen voor pvc lamellen . Hadden een mal bij ons. Er werd niet eens moeite gedaan om ons te helpen. Ze hadden kunnen aanbieden om even te zoeken dit ivm de hoogte van gat tot rails. Misschien hadden we wel nieuwe besteld incl rails. Ik vond de ontvangst van de 2 dames niet klantvriendelijk. Zij deden totaal geen moeite om obs te helpen.Wij komen hier zeker niet meer voor advies of inrichting.
27-01-2018
2 3 4 5
Prettige ontvangst, inmeten en ophangen door een vakman.
26-01-2018
2 3 4 5
Erg prettig geholpen in de winkel, vakkundig ingemeten en zeer vakkundig uitgevoerd.
Top bedrijf 👍
24-01-2018
2 3 4 5
Fijn bedrijf, goed advies en uiteindelijk een schitterende visgraatvloer in pvc.
24-01-2018
2 3 4 5
Prima geholpen in de winkel, ze denken allemaal goed mee.
23-01-2018
2 3 4 5
Wat een fantastische winkel, fijne mensen welke graag met je meedenken en zeer goede service.
21-01-2018
2 3 4 5
Bij ons is er een pvc vloer met kleine visgraat van moduleo neergelegd. De vloer werd eerst geëgaliseerd en op de derde dag werd de vloer gelegd. tevreden met zowel de vloer als de plinten.

Daarnaast ook raamdecoratie af genomen keurig op tijd en werd netjes opgehangen.

Wij hebben voor dit alles een totaal deal gemaakt waarmee ik zeer tevreden mee ben.

Al met al een echte aanrader.
19-01-2018
2 3 4 5
Ik heb eerder op 28 december een negatief advies gegeven over deze wooninrichting winkel; ik ben daarna gebeld door de directeur van de woonketen met excuses en toezegging dat alles alsnog in orde komt. Verder heb ik mijn hart kunnen luchten over de gang van zaken. Hij beloofde hiermee aan de slag te gaan. Helaas heb ik van Joost nooit meer iets vernomen, dat is zeer teleurstellend. Niettemin ben ik gevoelig voor mensen die hun fouten toegeven en heb ik mijn kritiek bijgesteld. Ik heb nu alle oordelen op een 7 gezet,
18-01-2018
2 3 4 5
Kwaliteit van de raamdecoratie is prima en ook de keuze uit de raamdecoratie is voldoende.
Nadelen zijn: lange levertijd, belofte wanneer het binnen zou komen niet nagekomen en als ik vroeg wat de status van de bestelling was en hoe de verdere planning zou gaan verlopen had ik echt het gevoel dat ze dachten "zeur niet zo". Had niet het gevoel dat ze blij met je zijn als je graag je spullen wilt en daarom af en toe een update wilt.
Het hangt en degene die het hebben opgehangen hebben dat netjes gedaan.
13-01-2018
2 3 4 5
Wij zijn uitstekend geholpen bij Parket Plaza. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed geluisterd naar de klant. En met deskundig advies kom je tot de juiste keuze.
11-01-2018
2 3 4 5
Wij hebben de vloeren, muren en de raamdecoratie laten doen door woninginrichting aan huis Zaanstad. Erg tevreden over de manier waarop je geholpen wordt. We konden tussendoor steeds nog dingen wijzigen en kregen goed advies. Alles werd op de geplande data geleverd en gemonteerd.
Zeer blij met het eindresultaat.
05-01-2018
2 3 4 5
De vloeren op 1 en 2 hoog en de trappen in onze nieuwbouwwoning met PVC laten bekleden. Daarnaast ook een kastenkamer laten maken. In de winkel goed advies gekregen. In eerste instantie gekozen voor laminaat, maar dit later toch veranderd in PVC. Plaatsen van vloeren en kasten verliep perfect. Echte vaklui!
26-12-2017
2 3 4 5
Hele prettige ervaring met Aanhuis Alexandrium. Heel goed advies.Ruimte om te twijfelen en dingen te veranderen. Bij vragen een snel antwoord. Gaan zelfs achter situaties aan waarvan wij als klant geen raad mee wisten. Zijn buitengewoon tevreden.
17-12-2017
2 3 4 5
Goede stoffeerders, prima kwaliteit en een hele lieve, meedenkende en vakbekwame verkoopster/adviseur.
12-12-2017
2 3 4 5
Goede ervaring echte vaklui zeer tevreden
08-12-2017
2 3 4 5
We hadden een speciale wens nl. een halfrondkleed aangepast aan de open haard. Dat is prima gelukt. Er wordt heel goed meegedacht, maar er is ook ruimte voor jezelf. In deze zaak word je fijn en op een persoonlijke manier geholpen. Het is echt de moeite waard om daar binnen te lopen.
06-12-2017
2 3 4 5
Zeer goed geholpen door de heer Kenny Martens. Vloer kon ook een week eerder dan de afspraak worden gelegd. Erg tevreden over het eind resultaat, en doe nu vervolgopdrachten voor de keuken en slaapkamers. Zeer aan te bevelen!
04-12-2017
2 3 4 5
De klus betrof een trapbekleding.
In de winkel prima geholpen met aanbod van de mogelijkheden!
De trap is bekleed door een zeer nette vakman!!
Het eindresultaat is geweldig!!
04-12-2017
2 3 4 5
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Daarna meerdere keren contact gehad om e.e.a. opnieuw door te nemen. We zijn altijd met geduld en aandacht behandeld. Communicatie inzake planning verliep soepel. Vervolgens zijn de werkzaamheden, op enkele kleine punten na, geheel conform planning en afspraak gelopen. We konden altijd bellen met vragen. We werden regelmatig gebeld om laatste details af te stemmen. We zijn volledig ontzorgd zodat we ons echt konden richten op andere zaken. Resultaat is beter dan onze verwachtingen! Zonder hun advies en begeleiding hadden we dit geheel niet zo goed gekregen. We zijn dankbaar!
04-12-2017
2 3 4 5
Na ca. 15 jaar wilden we de inrichting van onze woonkamer eens ingrijpend aanpakken. Het is dan fijn wanneer er professionals meedenken en adviseren over de mogelijkheden. We hebben niet alles overgenomen wat is aangedragen, maar we zijn heel tevreden over de samenwerking met de mensen uit Zevenaar en het eindresultaat.
04-12-2017
2 3 4 5
Vanaf begin tot eind hebben wij een topservice ervaren.
Door de persoonlijke benadering en de toegewijde manier van werken waren wij vol vertrouwen over de uitvoering. Vloeren, wanden, kasten en raamdecoratie zijn afzonderlijk van elkaar geplaatst door vakmensen en dit is terug te zien in het resultaat. De communicatie met Joost verliep erg prettig. Onze vragen werden direct beantwoord probleem direct verholpen. Service en klantvriendelijkheid zoals het hoort te zijn! Joost en iedereen die aan deze klus heeft bijgedragen, ontzettend bedankt!! Gr. Olivier & Mirre
03-12-2017
2 3 4 5
Bij het opmeten c.q. de opname zijn dingen over het hoofd gezien, daardoor waren bepaalde vooraf beloofde zaken niet mogelijk. Hierdoor liep het project een week vertraging op. Achteraf is e.e.a. door het bedrijf correct opgelost en zijn wij tevreden over onze vloer.
02-12-2017
2 3 4 5
Wij zijn erg tevreden zijn goed geholpen.Ook toen we een klacht over onze bank hadden hebben zij het goed opgelost prima bedrijf .
30-11-2017
2 3 4 5
Onze ervaringen met Woninginrichting aan huis Westpoort zijn niet zo best. Eigenlijk alleen redelijk tevreden over het leggen van de vloer. Serviceniveau is erg mager.

Toen wij informeerden om planning wat te verschuiven was er niks mogelijk. Toen zij in de problemen zaten omdat de marmoleum vloer opeens niet in voorraad was bij de leverancier, moesten/konden we opeens wél verschuiven.

Na het leggen van de vloeren liet men het afval in een grote hoop voor ons huis liggen. Na diverse beloftes is na 5 telefoontjes en 2,5 week wachten eindelijk alles opgehaald.

Afgelopen donderdag zijn onze plinten gelegd. Absoluut beneden alle peil. Sindsdien ondanks diverse pogingen via diverse kanalen nog geen reactie mogen ontvangen op dit vakwerk.
25-11-2017
2 3 4 5
Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service!
18-11-2017
2 3 4 5
Geen idee welke vloer u moet kiezen? Vraag Wim Mos! Geschikte adviezen, kwalitatief goede vloeren, dacht met mij mee en stond altijd paraat voor me. Zelfs in de avonduren! De vloer ligt inmiddels in mijn woning en ik ben er erg blij mee. Snelle levertijd en goede service achteraf. Het prettige is dat ik stalen kon mee nemen om thuis nog eens goed te bekijken welke vloer geschikt is voor mijn woning en welke vloer mij zelf aansprak. Zo moest ik niet een vloer in een korte tijd kiezen, maar kon ik er een aantal dagen over na denken. Wellicht prijzig, maar kwaliteit kost ook wat!

Danny, degene die de vloeren heeft gelegd, was super prettig in de communicatie! Iemand die mij vertrouwen gaf en rustig alleen in mijn woning kon achterlaten. Heeft snel werk geleverd en was zeer nauwkeurig in het werk. Ook aan hem kon ik altijd mijn vragen stellen. Hij keek met mij mee naar de stalen en bevestigde mijn keuze.

Iedereen hielp mee en dacht mee. Top team!
18-11-2017
2 3 4 5
In ons nieuwbouw appartement hebben wij div werkzaamheden laten uitvoeren o.a. wanden met glasvezel behang en laten sauzen . als vloer bedekking p.v.c. en één linnenkast op maat laat te maken door Aanhuis Met hun relatie Allure op maat kasten.
Met al deze verzorging door Aanhuis villa-Arena kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij uitermate te vrede zijn met het behaalde resultaat . Vakmanschap voor alle uitvoeringen is hoogwaardig..
17-11-2017
2 3 4 5
Nette afhandeling van de werkzaamheden, vakbekwame medewerkers. Goed advies in de winkel.
14-11-2017
2 3 4 5
Nieuwe laminaatvloer laten leggen. Vakkundig en snel gelegd + er werd netjes gewerkt. Vriendelijk personeel.
13-11-2017
2 3 4 5
Zeer klantgerichte ervaring met t Verfhuis, prettig advies vooraf, korte lijnen tijdens het werk. Kon op redelijk korte termijn beginnen. Er is hard gewerkt met een mooi resultaat. Stond open voor feedback.
08-11-2017
2 3 4 5
helder advies, duidelijke communicatie (ook als levering onverwacht anders loopt) en uitstekende service
08-11-2017
2 3 4 5
Onze ervaring is in een woord samen te vatten.SUPER! !!!!!!!
Wij zullen jullie zaak dan ook warm aan bevelen bij familie en vrienden.
08-11-2017
2 3 4 5
Na een zeer goede eerste indruk en offerte ging het even wat minder. Over de m2 en de prijs ontstond een discussie maar dit is later goed opgelost.
Eindoordeel is een mooie vloer, vakkundig gelegd tegen een redelijke prijs.
01-11-2017
2 3 4 5
Nieuwe trapbekleding. Prettig geholpen in de winkel door Priscilla en Ruud. Goede voorbereiding door Fulco, die vooraf de traptreden kwam opmeten en hierdoor de bekleding voorgesneden mee kon nemen op de dag, dat hij de bekleding kwam leggen. Dit werkte efficiënt en scheelde veel tijd. Professioneel gelegd. We zijn er erg blij mee.
01-11-2017
2 3 4 5
Wij hebben in onze nieuwbouwwoining de vloeren, muren en gordijnen laten doen door WIAH Alexandrium. De planning van de muren (renovlies+sauzen) verliep goed, ook werd een muur overgeschilderd omdat de kleur niet de juiste was (Eigen fout). Bij het leggen van de pvc vloeren meer problemen gehad; vloeren leggers hadden het druk, werkten chaotisch en kreeg het gevoel dat het allemaal snel af moest. Ook veel zelf achter de jongens aan moeten bellen om er voor te zorgen dat het binnen de afgesproken tijd af zou komen (zelfde vehaal met de gordijnen). Voor de afwerkingen en kitten moeten ze nog terugkomen, hier wachten we nu meer dan een week op. Gordijnen slepen voor klein deel over de vloer, dit moet ook nog opgelost worden, Dat is niet de service die je verwacht bij de prijs die je betaald. De inbouwkast is goed en vlot geplaatst, erg mooi.
Tip aan WIAh om bij grote drukte de vloerenleggers karwei per karwei af te werken. Sommige waen meer bezig met bellen met alle klanten (die ook moesten wachten) en heen en weer rijden tussen verschiillende adressen in de regio. ok is meer duidelijkheid over starttijd en contactgegevens van de uitvoerende partij wenselijk. Iniden WIAH boevbnstaande punten verbeterd zou ik ze zeker aanbevelen, want kan een hoop werk uit handen nemen. Dit was bij ons helaas niet het geval ivm topdrukte bij de verschillende WIAh uitvoerders.
31-10-2017
2 3 4 5
PVC vloer gekocht. Ik ben goed voorgelicht, contact tijdens de oriëntatiefase, de beslissing, het leggen en na afloop was goed en snel. Vloer lag er snel in. Ik ben een tevreden klant
29-10-2017
2 3 4 5
Prachtige shutters in de slaapkamer laten maken. De levertijd is een beetje lang, maar dan heb je ook wat! Het is en blijft maatwerk natuurlijk. David heeft de shutters bij ons gemonteerd en ik moet zeggen, hij is een echte vakman. Hij werkt keurig netjes en secuur en is zeer klantgericht.
27-10-2017
2 3 4 5
Service was uitstekend en de pvc vloer is goed gelegd.
Denken met je mee.
23-10-2017
2 3 4 5
Vloeren en schilderwerk goed vakmanschap
Helaas laten communicatie en " nazorg" te wensen over. E-mails worden niet beantwoord. Woninginrichting aanhuis moet volgens ons net óntzorgen maar wij moeten er steeds zelf achter aan Niet tevreden over raamdecoratie. Helaas erg teleurgesteld
20-10-2017
2 3 4 5
Wij zijn erg tevreden over de verkoop en het advies van Tabitha Koopman. Ze was erg vriendelijk en ze nam de tijd om het e.e.a. te laten zien en een heldere offerte op te stellen. Omdat wij een aantal vloerpanelen mee naar huis konden nemen om de juiste kleur te kiezen voor de laminaatvloer, kwamen wij tot de juiste keuze; dit vinden wij echt een topservice.
Wij zijn ook zeer tevreden over de werkzaamheden en de afwerking van de kast en de vloer. Zowel voor de overloopkast als voor de laminaatvloer kwam er een vriendelijke en professionele monteur. Er werd op zeer vakkundige wijze gemonteerd en de vloer werd zingend gelegd.
Bedankt voor de goede service!!
Onze complimenten!
Met vriendelijke groeten,
Hans en Martine Schimmel.
19-10-2017
2 3 4 5
Voor onze nieuwbouw woning hebben we PVC vloeren, renovlies behang en raambekleding voor het hele huis afgenomen. We werden erg vriendelijk geholpen en kregen duidelijk en bruikbaar advies. Voor de PVC-vloeren waren er meerdere 'planken' beschikbaar die we ook in daglicht naast elkaar konden leggen voor een beter beeld. Dit was anders dan in andere winkels. Het renovlies behang werd wit gesaust en deels ook in andere kleuren, erg keurig gedaan, zit superstrak op de muur. Raambekleding ook erg mooi, vakkundig opgehangen. We raden deze zaak zeker aan, en komen ook zelf nog wel terug voor verdere aankleding van ons huis.
18-10-2017
2 3 4 5
goed en prettig advies in de winkel en fijne service bij het opmeten en hangen van de luxaflex
17-10-2017
2 3 4 5
Twee aardige gasten, heel vriendelijk en bekwaam. En erg leuk, een bloemetje met daarin een veelsplezierswens! Top. Zou het zo overdoen.
16-10-2017
2 3 4 5
Zeer prettige medewerkers ze doen wat ze beloven . Netjes afgewerkt en een klein probleem was naar volle tevredenheid opgelost . Zeer goed en betrouwbaar bedrijf en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen . Bedankt team aan huis voor alle goede zorgen
15-10-2017
2 3 4 5
Over verkoper Joost Wilmer: deskundig advies in prettige sfeer van hem gekregen. Hij is meedenkend en creatief, behulpzaam, altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Kortom een fijne verkoper.
15-10-2017
2 3 4 5
Dit is nog een echte zaak waar je goed en professioneel geholpen en geadviseerd wordt een top zaak Joost bedankt voor alles
14-10-2017
2 3 4 5
Super gedaan wij zijn heel tevreden.
Als je advies vraagt krijg je gelijk antwoord en anders wordt je zo snel mogelijk terug gebeld.
Het is ook zo fijn dat alles onder een dak is. zodat je met een persoon te maken heeft die alles regelt.
Ook het personeel dat bij je thuis komt stelt zich netjes voor en bellen je op wanneer ze eraan komen en weer weggaan als je niet thuis bent.
11-10-2017
2 3 4 5
Ben zeer tevreden met de behandeling, de installatie en de prijs.
11-10-2017
2 3 4 5
Zeer goede ervaring met Woninginrichting Aan Huis Zevenaar/Pelgrim. Veel ruimte voor eigen ideeën/wensen met goede en leuke adviezen. Mijn hele nieuwbouw huis laten behangen, verven, vloeren leggen, schuifdeurkast op maat en raamdecoratie. Alles in één hand, werd door het team naadloos op elkaar afgestemd. Scheelt een hoop geregel en tijd. Ben zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader.
09-10-2017
2 3 4 5
Prima geadviseerd door Joost en ook goed de afspraken nagekomen qua inmeten en facturatie. Als er tussentijds vragen zijn/waren vanuit ons was Joost altijd beschikbaar. Ook is er tijdig geleverd ivm onze verhuizing en het materiaal en het plaatsen is voor een goede prijs.
07-10-2017
2 3 4 5
Vanaf dat we voor het eerst naar binnen liepen werden we goed geholpen. En nu die gelegd is heeft de eerste indruk meer dan waar gemaakt. Als we ooit weer een vloer nodig hebben komen we hier zeker terug!
23-09-2017
2 3 4 5
Top bedrijf! Goed advies, nemen de tijd. Ze weten waar ze het over hebben. Er was iets mis gegaan, maar snel opgelost, dus goede service! Helemaal blij met mijn gordijnen en duo-rolgordijnen :-)
16-09-2017
2 3 4 5
Goed geholpen in de showroom.
Na het meten hele goede planning en perfect uitgevoerd.
16-09-2017
2 3 4 5
Afspraak is afspraak en zeer goede vakman.

Voor mijn ouders via Ruud van Woninginrichting Zevenaar een pvs vloer betseld en laten leggen. Alle afspraken zijn nagekomen en erg goed advies rondom de wijze van leggen en het leggen zelf. Dit zijn vakmensen die nog echt geven om hun werk. beter goed dan snel en toch allemaal op tijd!
14-09-2017
2 3 4 5
Prima ervaring en wederom prima service!
11-09-2017
2 3 4 5
Er is veel verschil in service tussen schilders, vloerenleggers en timmerman. Schilders verdienen een 10 vloerenleggers een 6 en timmerman is wel kundig maar maakt veel rommel en beschadigt omgeving.
10-09-2017
2 3 4 5
Zeer tevreden met Woninginrichting aan Huis. Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle muren laten behangen met renovlies (glasvezel) behang en laten verven. Daarnaast hebben wij de plinten en raambekleding laten verzorgen door Woninginrichting aan huis. Het behang is perfect en naadloos opgeleverd. Verschillende vrienden en kennissen zagen absoluut niet dat het behang was. Schilderwerk was uitstekend. Bij de raambekleding waren wat maten niet goed ingemeten, maar dit wordt goed opgepakt en wij krijgen nieuwe raambekleding met de juiste maten. Dit komen zij weer voor ons ophangen.
De prijzen zijn wat aan de hogere kant, echter maakt de klantvriendelijkheid, vakmanschap, bereikbaarheid en service dit het helemaal goed.
Creativiteit ingevuld op n.v.t. omdat wij zelf duidelijke wensen hadden en zij hier in mee gegaan zijn. Wel advies gekregen in wat wel en niet te doen!
07-09-2017
2 3 4 5
mooi assortiment, het leggen van de nieuwe pvc vloer kon snel ingepland worden en is vakkundig gedaan en ook heel netjes afgewerkt
04-09-2017
2 3 4 5
Ruim een maand geleden een kast voor in mijn woonkamer (met schuine muren) besteld. Korte tijd daarna kwam de medewerker om de zaak op te meten.

Na +/- een maand kwam de vakman om de kast in elkaar te zetten. Dit ging zonder problemen en er waren geen problemen met levering (bijv. geen ontbrekende onderdelen). Na 4 uur was de kast gecompleteerd en staan nu een aantal ingelijste foto's bovenop mijn kast.

Niks op aan te merken!
Woning-aanhuis krijgt van mij een 9. Ze zouden een 10 krijgen wanneer je bijvoorbeeld 2 dagen voor de afspraak nog even een e-mail stuurt naar de klant ter bevestiging van de afspraak met daarop de afmetingen van de kast. Dit zijn echter details waar je na aankoop geen problemen mee hebt.
03-09-2017
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden en zullen woninginrichting aanhuis zeker warm aanbevelen.
31-08-2017
2 3 4 5
Goed geholpen door eerst de stijl te bepalen en daarna kleuren en materialen
30-08-2017
2 3 4 5
vriendelijk en deskundig!
25-08-2017
2 3 4 5
De monteur die thuis kwam voor advies, opmeten en ophangen was erg kundig en klantvriendelijk. De winkel in Zoetermeer vonden we minder klantvriendelijk.
23-08-2017
2 3 4 5
Meer dan uitstekende service en flexibiliteit.
Zijn erg blij met het eindresultaat.
Hartelijk dank!!
20-08-2017
2 3 4 5
Erg blij met mijn moduleo moods dubbele visgraatvloer.
Complimenten voor de parketleggers, vakwerk!
15-08-2017
2 3 4 5
Goede service en voorlichting in de winkel. Slordig met de teruggave van de sleutels door de monteurs en de monteurs hadden niet al hun restmateriaal meegenomen.
08-08-2017
2 3 4 5
pvc vloer tevreden plinten werd met franse slag af gehandeld
verkoop uitstekend goede voorlichting enz.
kast perfect en ook die monteur prima
28-07-2017
2 3 4 5
Top hoor! Zeker het meedenken van Robert was top! Een aanrader
28-07-2017
2 3 4 5
Heel tevreden over de PVC vloer + trap en de goede service van Woninginrichting-aanhuis Volendam!
13-07-2017
2 3 4 5
klantvriendelijk, gastvrij, meedenkend, originele ideeën, zoekt naar de beste oplossingen
10-07-2017
2 3 4 5
Goed advies gekregen bij de vestiging, kast thuis nogmaals opgemeten door een medewerker en nog iets ter verbetering aangepast, keurig op locatie afgeleverd en heel snel en professioneel gemonteerd
05-07-2017
2 3 4 5
Over het algemeen zijn wij super tevreden met het pakket wat wij hebben aangeschaft bij woninginrichting aanhuis.

Er waren wat kleine problemen en vertragingen, maar al met al, is dit wel netjes opgelost. Qua kosten zullen we ongetwijfeld meer hebben betaald dan als je per stuk de goedkoopste aanbieder hebt, maar qua communicatie was dit zeker ideaal. 1 aanspreekpunt voor alle vragen, opmerkingen en evt. klachten.

We onthouden dit zeker voor in de toekomst :-)
05-07-2017
2 3 4 5
Fijn geholpen bij het zoeken naar een nieuwe vloer, goede service, en een vriendelijke vakkundige legger van de vloer.
04-07-2017
2 3 4 5
Super geregeld en eerder dan verwacht.
04-07-2017
2 3 4 5
Wij hebben laminaat besteld en laten leggen. we hebben ook de muren laten behangen met reno behang en laten sausen door aanhuis Alexandrium. wij hebben het gehele traject doorlopen met Joost. Bij ons was er een strakke oplevertijd vereist en dit is ruimschoots gehaald. Het gehele traject was na sleutel overdracht bij de notaris binnen twee weken afgerond, zoals afgesproken. Joost hield geregeld contact of de werkzaamheden naar wens verliepen. als je punten door gaf dan waren deze de volgende dag verholpen. Wij kunnen aanhuis Alexandrium zeer aanbevelen, uitmuntende services, mooi resultaat en een zeer strakke planning die naulettend word opgevolgd.
29-06-2017
2 3 4 5
Goed advies van Wim Mos bij het uitzoeken van PVC-vloer. De vloeren zijn heel mooi gelegd door Leon. Dank aan allebei.
26-06-2017
2 3 4 5
Vanaf het eerste gesprek direct een goed gevoel! Service en meedenken met de klant staan duidelijk hoog in het vaandel. Een ruim assortiment met kwaliteit spullen. Een aanrader indien het inrichten/opknappen van een woning door verschillende vaklui gecoördineerd moet worden!
23-06-2017
2 3 4 5
Goed advies en prettig bereikbaar bij vragen. passing Marmoleum anders dan verwacht. uiteindelijk goed gecorrigeerd. klantvriendelijk bedrijf
23-06-2017
2 3 4 5
Al twee keer eerder gordijnen gekocht bij dit filiaal, maar deze keer een wat minder fijne ervaring. Na 4-5 weken te hebben gewacht heb ik gebeld. Bleek dat het formulier onderop de stapel terecht was gekomen. Na weer 4 weken te hebben gewacht, zonder gehoor, maar weer gebeld. We hebben een afspraak gemaakt om de gordijnen te plaatsen. Thuis heb ik 2,5 uur gewacht en maar weer gebeld, waar ze bleven. Bleek dat ze vergeten waren af te bellen. Uiteindelijk drie weken na deze mis-afspraak werden de gordijnen geplaatst. Echter met het plaatsen zijn er extra, verkeerde, gaten in het plafond geboord. Of ik vul-spul had voor in de muur. Dat had ik niet, dus de meneer ging naar de gamma. Hier ging logischerwijs veel tijd overheen, waardoor ik mijn afspraak opnieuw moest verzetten op kantoor. Kortom, niet helemaal tevreden. Zeker aangezien het de gordijnen voor de baby kamer waren, waar ik nu lang op heb moeten wachten. Ik hoor graag uw reactie.
21-06-2017
2 3 4 5
Totaal geen ervaring met nieuwbouw woning.
16-06-2017
2 3 4 5
Zeer goede ervaring met het advies van de medewerkers in de winkel en het maken van afspraken met Dave. Met name de energie die wordt gestoken in het vinden van oplossingen als zich onverwachte situaties voordoen en de kosten behapbaar te houden.
11-06-2017
2 3 4 5
Vloer kon snel geleverd worden en snel gemonteerd. de afwerking is perfect gedaan en ligt er super mooi in.
07-06-2017
2 3 4 5
In zaak prettig geholpen.
Echter is de afgesproken levertijd niet nagekomen de afgesproken levertijd was 3 weken en daaat werd ruim 5 en halve week.
Daarintegen zijn de luxaflex wel zeer netjes en vakkundig gemonteerd.
03-06-2017
2 3 4 5
Na de nodige twijfel en veel nadenken hebben wij besloten een PVC vloer aan te schaffen. Zeer uitgebreid assortiment in kleuren en tevens van verschillende fabrikanten. Nu er recent een ondervloer beschikbaar is voor PVC zijn wij overstag gegaan. De vloer is gelegd door een zeer ervaren professional. Het is prachtig geworden. Wij zijn heel trots en blij.
01-06-2017
2 3 4 5
Goede service, aardig personeel. Zeer tevreden met de producten.
30-05-2017
2 3 4 5
Wil je zo vriendelijk zijn de monteur terug te laten komen e.e.a. op te lossen. Alvast bedankt.
24-05-2017
2 3 4 5
Er werd maar niet teruggebeld ivm de offerte, tenslotte als klant zelf gebeld. Er werd door het filiaal geadviseerd af te zien van de offerte, na advies Luxaflex.
Kleur zoals afgesproken in 1 gesprek niet leverbaar.
Jammer, inmiddels door ander bedrijf zonder problemen wel jalouzieen laten plaatsen,
21-05-2017
2 3 4 5
Een professioneel advies heeft de doorslag gegeven om hier ons tapijt te kopen.
14-05-2017
2 3 4 5
Heel goed, wordt zeer netjes en professioneel gewerkt
09-05-2017
2 3 4 5
In de winkel geweldig goed geholpen en geadviseerd door Joost.
Hij is op een zaterdag bij ons thuis gekomen om te meten en had gelijk een staal meegenomen van de door ons gekozen vloerdelen, zodat wij konden beoordelen of het de juiste vloer is.
De man die bij ons de vloer heeft gelegd, was heel ervaren en secuur. Hij heeft hem heel mooi in wildverband gelegd. Wij zijn er super blij mee!
06-05-2017
2 3 4 5
Zoals uit bovenstaande score wel blijkt, we zijn meer dan tevreden.
04-05-2017
2 3 4 5
Top geholpen, fijne mensen met oog voor detail ! Super service gericht.
Na het zien van mijn pvc vloer al mensen doorgestuurd !
03-05-2017
2 3 4 5
Medewerker in de winkel correct en goed geholpen. Medewerkers meten en installatie werken netjes. Bloemetje nasturen was een verrassing.
30-04-2017
2 3 4 5
De medewerker die de gordijnen opmeet en plaatst willen wij vooral aanbevelen.
Een echte vakman.
De offerte was niet altijd in orde maar is mede door deze medewerker prima in orde gekomen
28-04-2017
2 3 4 5
Goed en duidelijk contact. Personeel staat open om ideeën te delen.
26-04-2017
2 3 4 5
Erg tevreden! Service echt top! Ze zorgen dat de vloer van a tot z in orde is bij de oplevering. En als het niet het geval is dan fixen ze het gewoon
26-04-2017
2 3 4 5
Erg blij met onze mooie vloer. Krijgen er veel complimenten over en zijn er zelf ook van overtuigd dat het de allerbeste keus was. Tijdens het proces heb ik het contact met het Verfhuis als heel erg prettig ervaren. Men dacht met ons mee, de communicatie was uitstekend en als ik belde, had ik binnen 10 seconden iemand aan de lijn die me kon helpen. Ik kreeg daardoor het gevoel alsof er altijd tijd voor me was. Doordat we een hele strakke planning hadden tussen de oplevering van het nieuwe huis en de verhuizing, vroegen we van het Verfhuis om precies in een bepaalde week iemand voor ons vrij te houden en dat hebben ze gedaan. Dat is bij ons heel goed gevallen! Tijdens het leggen van de vloer hebben we meerdere keren foto's ontvangen van de stoffeerders - super leuk. Kortom, als we weer eens wat nodig hebben in huis komen we zeker terug en we zullen het Verfhuis ook zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
25-04-2017
2 3 4 5
- prettig en klant-/service gericht
- pvc vloer keurig gelegd rekening houdend met wensen
klant
- beslist een aanrader
22-04-2017
2 3 4 5
In onze keuken een Marmoleum vloer (Piet Boon) laten leggen. Omdat het om een klein oppervlak (
19-04-2017
2 3 4 5
Heel goed geholpen in de winkel door Joost. Goed advies gekregen, snel geholpen en een eerlijke prijs.
Het egaliseren van de vloer en leggen van de vloer is zeer vakkundig gedaan. Het contact met de vakmannen was ook perfect. Ik wist waar ik aan toe was en hoe lang de werkzaamheden nog zouden duren.
01-04-2017
2 3 4 5
Goed advies bij onze wens maar ook rekening houdend met het budget.
Fijne service!
30-03-2017
2 3 4 5
Netjes gelegde vloer. Cor heeft het zeer netjes afgerond en naar volledige tevredenheid opgeleverd.
30-03-2017
2 3 4 5
ondanks alles telefonisch is besproken ben ik uitermate tevreden hoe alles is gegaan.
petje af. een sterke aanrader
29-03-2017
2 3 4 5
Niet alleen prachtige, strakke vloeren gelegd, en alle problemen met prima service opgelost...maar nadat 't klaar was kregen we ook nog eens volkomen onverwacht een bloemetje om ons te verwelkomen in het nieuwe huis! Wat een ontzettend leuk en aardig gebaar! Heren en dames van 't Verfhuis Frank Scheffer / Woninginrichting-Aanhuis.nl, dank jullie wel!! Topresultaat, topservice!
29-03-2017
2 3 4 5
Prettig bedrijf, enthousiaste werkers, klantgericht, mooie resultaten, flexibel, strakke planning, levering op tijd.
28-03-2017
2 3 4 5
goed geholpen!
27-03-2017
2 3 4 5
''Shut up and take my money.''
27-03-2017
2 3 4 5
Ik ben heel tevreden met mijn glasgordijnen !
27-03-2017
2 3 4 5
Communicatie met Tinke goed, communicatie rond proces van levering en installatie totaal niet transparant. Levertijd van bijna 4 maanden voor een binnendeur? Ter plekke zeker kundige vaklieden
26-03-2017
2 3 4 5
Ik werd fijn geholpen in de winkel door Kenny. Degene die kwamen behangen, gordijnen en luxaflex kwamen ophangen en de vloer hebben gelegd hebben zeer netjes gewerkt. Het ziet er prachtig uit. wat er mis was gegaan werd snel opgelost. Kortom ik ben zeer tevreden.
24-03-2017
2 3 4 5
Prima advies van de styliste en het personeel.
Wij zijn zeer tevreden.
23-03-2017
2 3 4 5
Super mooie PVC vloer, is er ook heel netjes en vakkundig erin gelegd. Raamdecoratie is mooi en van hoge kwaliteit, heel veel opties en keuzes. Zelfs een kleed op maat besteld en werd heel snel geleverd. Kortom, super service en de kwaliteit is geweldig!
23-03-2017
2 3 4 5
Fantastisch! Van advies in showroom tot professionele uitvoering van werkzaamheden super tevreden. Een absolute aanrader!
23-03-2017
2 3 4 5
De geleverde tapijttegels voor de gang voldoen niet naar wens. Hierover is overleg geweest en de oorzaak is wederzijds.
Het tapijt in de woonkamer is prima.
23-03-2017
2 3 4 5
Vertrouwd adres, gemoedelijk, goed meedenkend, kwalitatief, prettige mensen
16-03-2017
2 3 4 5
Prima geholpen en geleverd gekregen.
16-03-2017
2 3 4 5
Prima service en keurige monteurs. Netjes gewerkt, alle afval meegenomen. Levering sneller dan verwacht :-)
16-03-2017
2 3 4 5
Fijn contact gehad met Joost.
14-03-2017
2 3 4 5
Heel net en snel behangen, tevreden.
08-03-2017
2 3 4 5
Een paar jaar geleden hebben we laminaat en zonwering gekocht bij Parketplaza. De beoordelingen van ons spreken voor zich.
Omdat we meer dan tevreden zijn, hebben we daarna ook gordijnen en zonwering boven bij hen gekocht waar we ook heel tevreden over zijn. Het laatste heeft wel lang geduurd voordat het geleverd werd. Een van de zonweringen had een productiefout. Deze heeft Parketplaza dezelfde week nog vervangen. We zijn zeer tevreden en komen graag als klant terug.
07-03-2017
2 3 4 5
In het voorjaar van 2014 hebben wij een PVC vloer van 63,5 m2 laten leggen door Woninginrichting-AANHUIS, vestiging Arena Boulevard. Qua prijs was dit op dat moment een fikse investering. Maar nu inmiddels 3 jaar later kunnen wij alleen maar vaststellen dat dit een hele goede investering is geweest. Iedere dag genieten wij van onze prachtig en vakkundig gelegde PVC vloer, die amper onderhoud behoeft (even een Swiffertje eroverheen en de vloer is weer stofvrij), maar er gewoon ook prachtig uitziet. Jaren ervoor stoorden wij ons aan de geleidelijk kaler wordende wollen vloerbedekking op plekken waar veel werd gelopen. Nu zien wij elke dag een prachtig blijvende vloer en het ziet ernaar uit dat deze er over 20 jaar nog ligt, want hij slijt gewoonweg niet. Wij hebben destijds ons beider vakantiegeld en extra's erin geïnvesteerd, maar een jaar niet met vakantie weegt nog altijd dubbel en dwars op tegen het dagelijks plezier van onze mooie PVC vloer. En wat hier superbelangrijk is: de vloer is in 2 legdagen werkelijk vakkundig gelegd want als er geen rekening wordt gehouden met krimpen/uitzetten dan kunnen PVC delen gaan bollen en loslaten. Na het leggen was dit in een bepaald hoekje bij een of twee PVC delen het geval. Even gebeld en diezelfde week was het stukje aangepast en opnieuw gelegd. Daarna geen enkel probleem meer. Wij geven Peter Koorndijk en zijn club van Woninginrichting-AANHUIS Arena Boulevard graag een "warme douche" omdat zij hun beloftes van destijds meer dan hebben waargemaakt. Kom daar bij onze politieke partijen maar eens om! Maar dat is weer een heel ander verhaal...
04-03-2017
2 3 4 5
Super en gezellig advies én montage!
Zeer tevreden!
03-03-2017
2 3 4 5
Betreft levering deurmat had meer aandacht aan besteed worden.
01-03-2017
2 3 4 5
Aardige medewerkers en behulpzaam.
21-02-2017
2 3 4 5
Alles kan op korte termijn geregeld worden. Goede service en vakmanschap. Communicatie kan soms wat beter.
16-02-2017
2 3 4 5
volop vakmanschap en kennis aanwezig en ze denken met je mee
09-02-2017
2 3 4 5
Zeer prettig een goed advies gekregen. Eerst alles netjes ingemeten voordat de offerte werd verstuurd. Prettige en snelle werkwijze!

Ga zo door!
09-02-2017
2 3 4 5
Vakmensen voor behangwerk en in elkaar monteren van producten. In de winkel vriendelijk behandeld echter iets duidelijker advies en meedenken verwacht.
09-02-2017
2 3 4 5
prima service; vloeren, behang, verf en raambekleding super mooi gelegd en aangebracht!
08-02-2017
2 3 4 5
Bij de keuze van onze inbetween- en achtergordijnen bleek er een fout in de offerte te zijn gemaakt. De prijs m.b.t. de inbetweengordijnen was verkeerd (te laag) dit scheelde € 500,- a € 600,- op de totale offerte. Na een discussie en de opmerking dat de hele deal anders niet door zou gaan is de offerte aangepast (in voordeel van de winkel) De toen geldende kortingen bij andere marktpartijen waren verlopen dus geen optie meer.
De gordijnen werden bij ons geleverd net voor de Kerst dus dat was top en degene die ze bij ons heeft opgehangen is een echte vakman.
Omdat de achtergordijnen 4 dagen aaneengebonden moesten hangen kwam ik er pas daarna achter dat bij het sluiten van de achtergordijnen er zowel links als rechts bijna in het midden, vol in het zicht, een naad op de voorzijde van de vlinderplooi liep. Op andere punten van de achtergordijnen zit deze net naast de plooi en is dus niet zichtbaar. Ik zou hierover teruggebeld worden maar helaas. Na zelf contact te hebben opgenomen was de reactie dat dit normaal was. Ik heb toen aangegeven dan men mij hierover had moeten informeren zodat ik had kunnen aangeven zodat ik meer stof zou afnemen zodat de naad anders zou lopen. Ik had inderdaad een punt wat ze in de toekomst zouden meenemen. Helaas zelf alles al voldaan dus enige tegemoetkoming was er niet. Voor alle overige gordijnen die er nog moeten komen zal ik geen gebruik maken van de diensten van Wooninrichting Aanhuis en ook niet aanbevelen

Groet

Gert-Jan Bruggeling
30-01-2017
2 3 4 5
Na een (veel te) lange levertijd (Midden oktober besteld, midden januari geleverd) maar dat schijnt "normaal" voor gordijnen te zijn, en na trage communicatie via e-mail, werden vele woon- slaapkamer gordijnen vakkundig en naar volle tevredenheid geplaatst door een zeer aangename persoonlijkheid!
17-01-2017
2 3 4 5
Goed werk geleverd, vriendelijke mensen en goede vaklieden. De communicatie verdient enige verbetering. Geen nacalculatie ondanks extra werk en materialen, top!
15-01-2017
2 3 4 5
Zeer tevreden aangaande aankoop/advies en aftercare.
Ook het bedrijf (Goossens vloeren) wat de vloer bij ons heeft gelegd(via aanhuis) verdient een dikke 10!
13-01-2017
2 3 4 5
Prima stukje vakwerk en voor "normale" prijs.
13-01-2017
2 3 4 5
Vlot no nonsens, beleefd en vakwerk! Luisterde heel goed naar onze wensen!
Keurige prijs! Tot op heden erg blij met onze mooie vloer.
10-01-2017
2 3 4 5
Het vakmanschap bij Topfloor als zeer goed ervaren. Een prettig bedrijf en verstrekt deskundig advies. Zeer tevreden over het eindresultaat.
09-01-2017
2 3 4 5
Fijne sfeervolle winkel moet goede service en vakmanschap. Martijn weet wat hij doet en doet dit fantastisch!
09-01-2017
2 3 4 5
In de winkel in Rotterdam Alexandrium uitstekend en geduldig geholpen door Joost, die ons goed adviseerde en ons de juiste informatie gaf over pvc vloeren. Daarna een goede communicatie en advies over tijdstip van leggen, zowel met Joost als de stoffeerders. De stoffeerders hebben de vloeren in heel onze woning snel en super strak gelegd. Het ziet er fantastisch uit! Kortom, van begin tot eind een prettige ervaring met een mooi resultaat.
06-01-2017
2 3 4 5
Prima service,vriendelijke medewerkers en vakkundige opmeting en plaatsing vd raamdecoratie.
22-12-2016
2 3 4 5
Prima ervaringen met Joost, adequaat, denkt mee, heeft interesse hoe het er in werkelijkheid uit moet komen te zien bij je thuis, meet en past alles in. Dan een prima technische ploeg die ook ter plekke zaken aanpassen zoals jij het wilt en met plezier aan het werk zijn.
20-12-2016
2 3 4 5
Novilon VT wonen vinyl gekozen. Zeer strak gelegd, net een gietvloer.
18-12-2016
2 3 4 5
Kwamen voor een pvc vloer en werden door Simone ook geweldig geholpen aan gordijnen, shutters, glasvliesbehang en creatieve verf ideeen
De vloer is prachtig, een pvc uit de aanhuis collectie al veel complimenten over gehad!
Service fijn , niet opdringerig wel mee-adviserend, elke keer weer als we kwamen omdat we twijfelden of gewoon iets anders wilden....
Dank!!
12-12-2016
2 3 4 5
We zijn in de winkel uitstekend door Robert geadviseerd op een rustige en ongedwongen manier. De snelheid, kwaliteit en flexibele opstelling van alle heren is een grote plus. We raden bekenden zeker Wooninrichting-aan-huis Villa Arena aan!
11-12-2016
2 3 4 5
Onze ervaring is uitstekend. Alles is precies conform afspraak geleverd, op tijd en met veel vakmanschap uitgevoerd. Zowel de schilder als de stoffeerder waarom pure vakmensen; vriendelijk, werkten netjes en hielden zich aan afspraken. Ook dachten ze met ons mee om de meest passende oplossing te vinden. Het resultaat is dan ook schitterend en naar volle tevredenheid! Het contact met Peter en Robert van Wooninrichting aan Huis villa arena was daarnaast ook zeer plezierig. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen, waren zeer betrokken bij de uitvoering, dachten met ons mee en deden niet moeilijk als er toch nog iets gewijzigd/aangepast moest worden. Kortom, top service, uitstekende kwaliteit en een prachtig resultaat dat niet onder doet voor een VT wonen make-over!
07-12-2016
2 3 4 5
Behangen en Raamdecoratie.

Wij hebben uitstekende ervaringen opgedaan met woninginrichting aan huis in Villa Arena. De verkoper, Joost Wilmer (onthoud de naam), heeft ons niet alleen buitengewoon service-minded geholpen maar dacht in"oplossingen" En zo hoort het ook! Helaas kom dat vandaag de dag weinig meer tegen. Snelle actie en efficiënte terugkoppeling op openstaande vragen. Helaas is Joost overgeplaatst naar Rotterdam-Alexandrium, fijn voor de Rotterdammers😀😀😀

Wij hopen en vertrouwen dat de opvolging over de juiste kwaliteit beschikt.

Joost, nogmaals dank en veel succes verder in het Rotterdamse..

Mvg. Fam.J.Jansen
04-12-2016
2 3 4 5
Goede service en communicatie met anderen!! Zeer klantgericht👍😎
25-11-2016
2 3 4 5
erg goed en professioneel meegedacht. zeer servicegericht. wij zijn erg tevreden.
24-11-2016
2 3 4 5
Uitstekende service . Oplossen van een probleem bijzonder klantvriendelijk. Vertrouwenwekkend door geen aanbetaling te vragen. Ik vind dit zeer klantvriendelijk.
21-11-2016
2 3 4 5
Super vakman
21-11-2016
2 3 4 5
prettige zaak met een goede winkelbediening alsook een
vakkundige technische dienst. Alles werd op tijd geleverd
en geïnstalleerd zoals afgesproken.
21-11-2016
2 3 4 5
Zeer goed, professioneel geholpen tot in de laatste puntjes. Het plaatsen van de pvc vloer hadden ze iets meer aandacht mogen geven qua afwerking
21-11-2016
2 3 4 5
Prima geholpen met veel enthouisiasme en kennis van zaken.
18-11-2016
2 3 4 5
Zeer tevreden , snel en volgens afspraak geleverd
14-11-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over Horst Totaal. Het advies was heel fijn en we konden door de deskundigheid snel beslissingen maken.
De stoffering is netjes opgehangen en gelegd. En we hebben al veel complimenten gekregen over onze vloer. Veel mensen denken dat het pvc is maar het is vinyl.
Ook de verhuizig ging vlot en kundig!
08-11-2016
2 3 4 5
Erg slechte service. Ik heb eind Juli gordijnen besteld, deze bij levering te kort (16 cm) dus pesten opnieuw worden gemaakt. Na een aantal weken (21 Okt )gebeld waar ze bleven nou ze kwamen eraan ik zou gebeld worden als er bericht was van de leverancier maar ze hadden er spoed achter gezet ( 25 okt moet ik nog terug gebeld worden) Binnen twee dagen zou ik horen wanneer de gordijnen binnen kwamen. Op 28 Okt nog steeds niets gehoord dus nu stuur ik maar eens een mail. Binnen een uur krijg ik een mail terug van John Brand van de winkel in Almere. De gordijnenworden geleverd op 31 okt of 1 Nov!! Dan zou de planner bellen met een datum om ze op te komen hangen. Nou het is nu 7 Nov en ik moet nog gebeld worden en de gordijnen hangen dus nog steeds niet!! Wat een K.. Bedrijf ik raad iedereen af hier een bestelling te plaatsen ze houden zich niet aan de afspraken en beloven van alles maar komen de belofte niet na!!!! Ze denken zeker dat hun klanten een paar achterlijke mensen zijn die zich in de mailing laten nemen!! Dus denk 10 keer na voor u iets koopt u bent gewaarschuwd.
07-11-2016
2 3 4 5
Echt een aanrader! Robert en zijn team hebben ons fantastisch geholpen met de inrichting van ons nieuwe huis. Flexibel, klantgericht en vakkennis zijn termen die bij Villa Arena passen.
06-11-2016
2 3 4 5
Deze mensen luisteren naar je wensen en voeren uit wat er wordt afgesproken! En geen dag te laat, alles netjes op tijd. Na een lange verbouwing met de nodige kopzorgen was dit echt een verademing! Mooie inbouwkasten en grote Inside vouwgordijnen laten plaatsen! Goed advies en mooi resultaat. Wim Mos en zijn team zijn helemaal top! Dank je wel! Fam. Roest - Wassenaar
03-11-2016
2 3 4 5
Goed geholpen door Wuijts wooncomfort om ons nieuwbouwhuis na oplevering grotendeels klaar te maken voor bewoning. Vloeren (pvc en vinyl), plinten, behangen en verven, raamdecoratie en een inbouwkast hebben we bij ze afgenomen en dit alles is naar alle tevredenheid samengesteld. Over het algemeen hebben prima vaklui vervolgens dit bij ons geïnstalleerd volgens een redelijk strak schema.
29-10-2016
2 3 4 5
hebben fijn samengewerkt ivm verhuizing moeten nog terug komen
23-10-2016
2 3 4 5
Prettig, behulpzaam en geduldig.
Niets was te veel

1 nadeel - regelmatig geen bezetting in filiaal als vestigingsmanager 'op route' of 'vrij' is.

zonde van dure winkelruimte als die 'onbemand' is.
21-10-2016
2 3 4 5
We zijn op een prettige manier geholpen. Alles is met vakmanschap en accuratesse uitgevoerd. Een heel sterk punt was de advisering inzake kleuren combinaties door de binnenhuisarchitecte.
18-10-2016
2 3 4 5
Ik heb goed ervaringen gehad met dit servicegerichte bedrijf. Het advies maar ook de uitvoering wordt gedaan door vakkundige mensen.
17-10-2016
2 3 4 5
Prettig meedenkende adviseur Tineke en persoonlijke contacten. Eerlijk. Mooie en overzichtelijke collectie
14-10-2016
2 3 4 5
De sympatieke mensen van Kaza Interieur hebben heel goed meegedacht, kwamen met fijne alternatieven om vloer en raamdecoratie in lijn te brengen met het budget, de planning was perfect en het eindresultaat is bijzonder mooi geworden.
13-10-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over de creativiteit, de service, de flexibiliteit, de vriendelijkheid en de kwaliteit van het geleverde werk. Inmiddels meerdere diensten en producten van ze afgenomen. Aanrader!
11-10-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over Ron de Jong en zijn mensen.
11-10-2016
2 3 4 5
Prima mensen en goede en tijdige service van hoog niveau.
11-10-2016
2 3 4 5
Goede service, terugkoppeling levertijd + montage werd pas na verzoek van koper beantwoord, nadat 1e levertijd al verstreken was en hierover geen informatie verstrekt was. Schermdoeken voldoen niet aan norm, stangen vallen uit het doek bij beweging of bij wind. Dit is nog in behandeling bij de verkoper, en leverancier. Verder prima kwaliteit van andere producten. Prettig te woord gestaan, en handige oplossingen aangedragen voor montage shutters.
10-10-2016
2 3 4 5
Goedadvies ook het inmeten buiten winkeltijden
Gerichte informatie en service
Een onderdeel meer of minder is geleverd zonder meerprijs
10-10-2016
2 3 4 5
Van Schuppen is gelukkig niet de goedkoopste maar zijn vakmensen die weten waarover ze praten, van begin tot eind vakmensen alles tot in de puntjes geregeld. Klasse puur sang! AANRADER
10-10-2016
2 3 4 5
We zijn super geholpen. De mensen van Royal shadow hebben ons goed advies gegeven en hebben de werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Alles werd keurig opgeruimd en ze gingen goed om met de spullen. Zelfs nog extra geholpen bij het sjouwen van een tv kast. Bij vragen waren ze altijd bereikbaar. Ze hebben meegedacht in de kleur plinten. Niet was te veel. Ik heb ze al aanbevolen bij anderen en zal dat zeker opnieuw doen!
28-09-2016
2 3 4 5
Kunnen nog niet over kwaliteit oordelen omdat levering nog moet geschieden in oktobeer 2016
19-09-2016
2 3 4 5
Goede zaak, goed geholpen. Telefonische bereikbaarheid wat minder, bellen niet altijd terug. Erg service gericht; hebben vinyl van beneden gratis boven gelegd. Ik zou de volgende keer weer naar woninginrichting aan huis gaan.
13-09-2016
2 3 4 5
Na een vervelende ervaring en annulering van mijn order bij CarpetRight ben ik bij Wooninrichting-aanhuis terecht gekomen waar ik super geholpen ben. De verkoper was erg meegaand en deed zijn best om mij uit mijn vervelende situatie te helpen. Mijn vloer is alsnog op de juiste datum gelegd en ziet er top uit. Ik zal ze in de toekomst zeker vaker bezoeken!
13-09-2016
2 3 4 5
Ik ben bijzonder tevreden over het uitgevoerde werk. Via mijn werk word ik vaak geconfronteerd met rampverhalen over schilders en stoffeerders, deze zorgen worden volledig uit handen genomen door Wuijts Wooncomfort. Ze selecteren de beste ZZP'ers om de klus op een professionele manier te klaren. Mijn stressniveau was hoog voordat de werkzaamheden begonnen, ben blij dat het achteraf gezien niet nodig was geweest :)
13-09-2016
2 3 4 5
Goed advies gekregen. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Levertijd zou 4 weken zijn, vond ik in eerste instantie best lang, maar de gordijnen waren er na 2,5 week!
02-09-2016
2 3 4 5
Alles ging mis bij onze verbouwing, maar toch hebben we een superervaring gehad met Woninginrichting-aanhuis.nl Hoorn/ByJanssen.
Bij het uitzoeken van de vloer werd ruim de tijd voor ons genomen, ook al was het al bijna sluitingstijd.

Alle afspraken (bijv. om 's avonds even bij ons thuis langs te komen om op te meten) zijn altijd keurig nagekomen.
Het contact was erg prettig: niet stijf/zakelijk, maar wel netjes.
De planning moest voor ons meerdere keren omgegooid worden (oa omdat bleek dat het nodig was dat we eerst een nieuwe cementdekvloer kregen) en hier werd steeds zeer flexibel en vriendelijk mee omgegaan.

De eigenaar belde zelfs met me vanaf zijn vakantieadres (!) en dacht mee over de problemen waar we tegen aan liepen.
Ook de werknemer die uiteindelijk de vloer heeft geegaliseerd en gelegd was erg prettig om mee te werken. De vloer die hij in ons huis heeft gelegd is zo mooi geworden! Heel strak gedaan. En hij heeft heel netjes gewerkt. Onze muren waren al geschilderd en die zijn helemaal netjes gebleven tijdens het egaliseren vd vloer. Snijresten, stof etc., alles was opgeruimd.

We hebben tijdens onze verbouwing met meerdere bedrijven te maken gehad en dit bedrijf stak er voor ons met kop en schouders bovenuit. We waren zo blij met de flexibiliteit en het meedenken. Bij andere bedrijven zijn we dit level van service en klantvriendelijkheid niet tegengekomen.
Boy en Sandro: nogmaals enorm bedankt!
02-09-2016
2 3 4 5
Tevreden goed gelegd net personeel alleen je ziet alles op pvc vloer heb wel een hond dus druppelt met water dus dat is jammer voor de rest ziet het er strak en mooi uit zeker met hoge nieuwe plinten erbij. 👍🏻
22-08-2016
2 3 4 5
bij ons is een pvc vloer gelegd, geen opmerkingen over, keurig gewerkt.
er zijn 2 screens buiten geplaatst,ook keurig gedaan,het werkte alleen nog niet optimaal,daar moest wel een paar keer voor gebeld worden,was een beetje jammer, maar opgelost. De trap boven is bekleed,is keurig gedaan,maar zeker niet netjes achtergelaten,overal zaten lijkmresten en ze hebben alle restjes vloerbedekking gewoon achtergelaten niet even gestofzuigd of het opgeruimd dat viel ons een beetje tegen,de muren zijn net netjes gedaan ik vond er overal lijmresten,Voor de rest perfecte samenwerking met hubo.erg attent het bosje bloemen!!!
21-08-2016
2 3 4 5
Door personeel de maten laten nemen en plannen maken, maar de stoffeerder had te weinig materiaal bij zich.
Er kwam een las die er niet zou komen volgens de man die kwam meten.
De stoffeerder had geen koudlas bij zich (dat ben ik zelf gaan halen in Vlaardingen)en op 2 plekken moest worden "gelapt". Lelijk.
De deurmat was ook te klein en de nieuwe was niet leverbaar binnen 3 weken.
Uiteindelijk een andere stoffeerder gekomen om de deurmat te leggen, die heeft het "lapwerk" nog een stuk mooier gekregen, maar de las kon hij niet meer verbeteren, wel zei hij dat hij dat zo niet zou hebben gedaan en dat de las niet nodig was geweest.
We zijn maar een korting overeen gekomen maar het blijft jammer dat het niet anders is gelopen....ik had het expres aan hen overgelaten en niet zelf de maten gegeven.
20-08-2016
2 3 4 5
Goed vriendelijk, kundig bedrijf.
19-08-2016
2 3 4 5
Binnen 5 weken advies, styliste, beslissing en uitvoering waarbij alles, verven, raamdecoratie en vloer vakkundig is geleverd.
19-08-2016
2 3 4 5
zeer tevreden over prijs/kwaliteit- verhouding, zeer goede en nauwgezette service en adequate afhandeling van afspraken. Geeft veel vertrouwen. Kortom: prima!
18-08-2016
2 3 4 5
Al jaren hier in Maassluis een vertrouwd gezicht. Een zaak die kwaliteit en goede service verleent. Trouwens supervriendelijk en klantgerichte mensen.
16-08-2016
2 3 4 5
Heel vriendelijk en vakkundig advies.
Levering en afhandeling, alles verliep heel correct.
16-08-2016
2 3 4 5
fijne winkel alles bespreekbaar ivm deel leveringen
15-08-2016
2 3 4 5
Zeer positief.
15-08-2016
2 3 4 5
De schilders hebben de woonkamer netjes afgeleverd, alleen het eraf halen en terug zetten van wcd en andere materialen was echt niet netjes, ik snap dat het niet hun spullen zijn en als ze iets kapot maken ook geen probleem, maar meld het. Het is niet gemeld, en dan gaan we zelf verhaal halen.

Fendi, die de vloer kwam leggen is echt een vakman! Super! Kan niet anders zeggen.
15-08-2016
2 3 4 5
Prettig en vakkundig geholpen.
Wij zijn heel tevreden
07-08-2016
2 3 4 5
Erg enthousiast over vakmanschap, service en aanleg en levering. Aanrader voor iedereen!
02-08-2016
2 3 4 5
Prima verkoopadvies en uitvoering van het werk. En erg klantgericht.
23-07-2016
2 3 4 5
Vakkundig advies. Snelle en goede afhandeling
14-07-2016
2 3 4 5
Zeer persoonlijke aandacht en advies. Meedenkend en uitvoerend.
11-07-2016
2 3 4 5
In totaliteit tevreden met de vakmensen en hun geleverde kwaliteit
11-07-2016
2 3 4 5
geen zorgen. Alles goed geregeld door Marcel!
10-07-2016
2 3 4 5
Super advies en ideeën gehad.
Snelle levering en keurige aflevering en plaatsing van de raamdecoratie
10-07-2016
2 3 4 5
De eerste keer zijn we geholpen door een stagiaire die een ander (prijs) informatie gaf dan daarna de vaste medewerkers. Wellicht handig om daar in de toekomst even te checken welke informatie wordt doorgegeven aan de klant.
10-07-2016
2 3 4 5
Vanaf het moment van binnenlopen in de showroom tot aan de oplevering van de vloer, inclusief plinten (nog ouderwets in verstek gezaagd) heb ik mij echt als klant gevoeld. Werkelijk in alle opzichten een bedrijf met gedreven, creatief en vakkundig personeel. Absoluut een aanrader.
09-07-2016
2 3 4 5
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de levering en de service die we in Eindhoven hebben ondervonden. Dankzij de vakmanschap en het enthousiasme van de vloerenlegger Laurens Roos ligt onze prachtige pvc-vloer er perfect bij. Daarna zijn ook de plinten eveneens perfect geplaatst. Alle lof voor woninginrichting-aan-huis Eindhoven!
06-07-2016
2 3 4 5
Goed advies, persoonlijke aandacht, redelijke prijs. Uitvoering goed, door nette beleefde vaklui, die bijna altijd de afspraken nakomen.
05-07-2016
2 3 4 5
Goede voorlichting in de zaak
Vakkundig gemeten en bevestigd
05-07-2016
2 3 4 5
Perfecte service en heel vriendelijk personeel!!
05-07-2016
2 3 4 5
Op onze vragen kwam een helder duidelijk en volledig antwoord. Groot assortiment, prima geholpen, aardige lui die hier over de vloer kwamen 'foutjes' snel en adequaat hersteld.
05-07-2016
2 3 4 5
We are very satisfied with Wim Mos Wonen, for its good advice, service, professionalism, and very good work in our house.

我们新买的房子的一切装修 -- 地板,楼梯,墙壁,整体衣柜,窗帘窗饰等,全部由海牙的Wim Mos Wonen 公司做的。我们对这家公司的设计,专业精神,施工质量非常满意,并在此向中国同袍推荐这家靠谱的装修公司。
28-06-2016
2 3 4 5
Zeer prettige ervaring met woninginrichting aanhuis. Ze hebben voor ons nieuwe huis alle muren behangen en geschilderd, alle vloeren gelegd en een prachtige kast op maat in de slaapkamer aangelegd en ook de communicatie over het nawerk is zeer prettig verlopen.
23-06-2016
2 3 4 5
Prima informatie, meedenken en service!

Bij woninginrichting Aanhuis in Zoetermeer! (niet in Alexandrium, maar Zoetermeer stond niet in het vestigingslijstje)
21-06-2016
2 3 4 5
Goed en vakkundig advies. Klantvriendelijk en geduldig.
12-06-2016
2 3 4 5
De uitvoerders van het werk (vervangen dakraam, motor in zonwering, jaloezie ophangen en kleine dakraam voorzien van nieuwe tape) hebben de hele dag hard gewerkt en weten van aanpakken. Alleen jammer dat ze geen karton op de dakkapel hadden gelegd, waardoor de bovenste laag was beschadigd.
Het zijn vakmensen en verstaan hun vak.
Ik zou het fijn als jullie verkooppunt beter telefonisch bereikbaar is. Op zaterdag al helemaal geen gehoor, en pas later in de ochtend op andere dagen.
Afspraken nakomen is voor mij belangrijk. Dus het was even jammer dat ik nog moest vragen om een aanvullende creditnota en de cadeaubon. Het positieve is wel dat jullie naar mijn e-mail direct hebben gereageerd.
11-06-2016
2 3 4 5
Ik zal bij het begin beginnen.
Bart en ik waren opzoek naar een nieuwe vloer. We hadden een super mooie vloer gezien bij aanhuis. De klik met de verkoper (Daan) was er ook meteen. We werden goed geholpen, kregen advies hoe we bepaalde dingen het beste konden doen etc, en niet geheel onbelangrijk, Daan kon een mooie prijs voor ons regelen. Nou super fijn allemaal! Hij is ook in ons nieuwe huis geweest en daar hebben we bepaalde punten besproken waar Bart en ik onze twijfels over hadden over hoe we dat het beste konden doen met de vloer. "oh, geen probleem! Dat kunnen ze terplekke oplossen wanneer ze hier de vloer komen leggen!"
Toen was eindelijk de dag aangebroken dat ze de vloer kwamen egaliseren. Ik zou er om 8.00uur zijn, want hun zouden tussen 7.30 en 8.30 komen. Ik had ze verteld waar de sleutel lag, dan konden ze alvast binnen als ik er nog niet was, maar als ze later zouden zijn hoefde ik niet een uur op hen te wachten.
Ivm een miscommunicatie kwam de man pas na 10.00uur.
Twee uur wachten in een leeg huis is best lang en dus liepen de irritaties wat op. Nu kan ik best begrijpen dat er een miscommunicatie is geweest, en zou de beste man er met een "sorry, er was een miscommunicatie" er gewoon vanaf zijn gekomen. Maar inplaats daarvan kreeg ik een discussie zodra ik de deur open deed!
"het is niet mijn schuld dat ik te laat ben, jij hebt dingen verkeerd gezegd, en je moet het eens van mijn kant bekijken, want voor mij is het veel vervelender, en ik bekijk het niet van jou kant want jij moet het van mijn kant bekijken, en als jij hier al 2 uur zit te wachten had jij de vloer al schoon kunnen maken! Want nu moet ik het nog doen! Je moet blij zijn dat ik hier ben! Ik kan ook gewoon weg gaan hoor! Mij interesseert het allemaal niet! Je moet niet verwachten dat ik hier op mijn knieen kom smeken en sorry zeggen om hier een vloer te leggen, want mij interesseert het niet! Ik ga zo weer weg als je wilt!"
Dit is een hele korte samenvatting van de discussie die toch zeker 15 minuten duurde, en waar ik geen woord tussen kreeg. (O, en ik hoefde de vloer niet schoon te maken want hun hebben speciale stofzuigers om alles stofvrij te maken, die ik niet heb).
Hij is toen even buiten bij de voordeur af gaan koelen, en ik buiten bij de achterdeur. Toen we even later weer binnenkwamen hebben we getracht een normaal gesprek te voeren, en heb ik hem wat dingen proberen te vragen over de 'Dingen die terplaatse opgelost konden worden'. Op iedere vraag was het antwoord: "Nee, kan niet".
"Oh, heeft u dan een andere oplossing"?
"Nee".
Nou daar kwam ik dus niet verder mee, dus ben naar huis gegaan en heb hem de vloer laten egaliseren.
Ik heb toen Daan maar even gebeld om dit aan hem voor te leggen. Daan zei ook dat dit echt niet kon, en dat hij niet zo met klanten om mag gaan. Woensdags is Daan ook naar het huis gekomen om te zorgen dat de vloeren goed gelegd zouden worden en om bepaalde punten door te spreken die nog opgelost moesten worden.
Woensdag en donderdag is de vloer gelegd. De afwerking van bepaalde plekken en bepaalde plinten vond ik niet mooi, er zaten gaten in de muur, krassen op de kozijnen en flinke beschadigingen op de trap.
Ik ben met foto's meteen naar Daan gegaan, en Daan zou maandag ochtend meteen iemand langs sturen om het op te komen lossen. De beschadigingen mogen op rekening van aanhuis door de schilder gemaakt worden.
Vanochten was het zo ver, de man kwam om de puntjes even door te nemen.
"Nou, zegt u het maar."
"Die plint in die hoek zit wel echt heel scheef, kan daar nog iets aangedaan worden?".
"Nee, mevrouw die hoek is nou eenmaal zo, en daar kan ik niet aan doen".
Ik vind die plint echt heel lelijk zitten en probeer daarom ook te vragen of het echt niet anders kan. Hij zegt dat 'later zie je er niets meer van'. Ok, prima, maar als ik later wel zie, kom ik later bij je terug.
Nou, dat was helemaal niet de bedoeling! Ik moest nu zeggen hoe ik het wilde (nou dat probeerde ik geloof ik al de heletijd uit te leggen), en ik mocht nergens later over terug komen, want hij was nu hier en hij was vanochtend al om 6.15 vertrokken, en ik was alleen maar werk aan het 'zoeken', en hij vond het erg vervelend dat hij terug moest komen vandaag.
Toen ik hem wees op de beschadingen op de muur, trap en kozijnen was zijn reactie: "oja, maar ik neem aan dat de schilder nog komt..".
Ja inderdaad die komt, maar die was wel al klaar met de muren, trap en kozijnen!
Als hij gewoon even sorry had gezegd was het allemaal niet zo erg voor mij, maar blijkbaar is dit allemaal normaal...

En als kers op de taart... Is letterlijk mijn hele toilet van voor naar achter en van boven naar beneden onder gescheten!
Ik neem aan dat ik de schoonmaakkosten ook bij aanhuis kan declareren?

Ik vind het erg jammer hoe het gegaan is, ik moet namelijk ook nog gordijnen in het hele huis. Na al het contact met Daan (voor de levering) wist ik zeker dat ik ook bij jullie gordijnen wilde gaan bestellen. Maar te weten dat er dan waarschijnlijk weer respectloze mensen bij mij over de vloer komen, ga ik toch ergens anders kijken.
07-06-2016
2 3 4 5
Uitstekend geholpen door het personeel, tijdig geleverd en netjes gemonteerd. Kwalitatief goede producten.
01-06-2016
2 3 4 5
Inloopkast is netjes in elkaar gezet en ziet er goed uit. Monteur heeft goed gewerkt.
Het coördineren van de afspraken rond levering materialen en levering daarvan verliep wat moeizaam, verder tevreden klant.
29-05-2016
2 3 4 5
Door het goede advies en de snelle offerte konden we snel zaken doen. De goede ervaringen van het begin werden herhaald bij de aflevering en montage. Ook het afstemmen van data liep erg soepel.
27-05-2016
2 3 4 5
bij de offerte word er een aanbieding gedaan die redelijk goed is. vervolgens na gedane zaken komt de rekening die Driemaal hoger is als de offerte.
Ik heb geen kritiek op de mensen die bij mij hebben gewerkt, maar de manier waar op ik zakelijk en financieel ben behandeld is misleidend en niet netjes. Tevens heb ik zelf achteraf vrij veel telefoontjes moeten plegen om dingen geregeld moeten krijgen.

Ik hoop op een reactie, P. van Dam
22-05-2016
2 3 4 5
Helemaal tevreden! !!
21-05-2016
2 3 4 5
Prettig geholpen, goede service.
21-05-2016
2 3 4 5
De gemaakte afspraken kunnen meer in acht worden genomen.
18-05-2016
2 3 4 5
PVC vloer besteld hier. Ondanks dat er het eea gebeurd is buiten de macht van beide partijen is er een perfecte oplossing gekomen en ligt hier een prachtige vloer. Zowel medewerkers in de showroom, de man die kwam egaliseren als de laatste die kwam leggen zijn stuk voor stuk communicatief sterk en gelukkig ook vakmannen. Ben zeer tevreden!
18-05-2016
2 3 4 5
Het foto behang zou doorlopend aansluiten op een tweede set dit was helaas niet zo. Hier door niet helemaal tevreden over het behang. De vloer en raamdecoratie is wel voor 100% goed gegaan.
17-05-2016
2 3 4 5
Een oriënterend bezoek afgelegd bij woninginrichting aan huis Ter Aar en direct al een prima ervaring/klik met de eigenaar (Wesley Hoogervorst)! Reden voor ons om terug te keren om ons verder te laten adviseren m.b.t. de aanschaf van een inloopkast met bijbehorende raamdecoratie. De eigenaar (wesley Hoogervorst) nam voor ons alle tijd en adviseerde ons bij het ontwerpen van de Allure inloopkast op maat. Na het definitieve ontwerp is kast in productie genomen en vlot afgeleverd. De kast en raamdecoratie is door zorg van Wesley bij ons thuis geplaatst. Bij het plaatsen werd door de medewerkers, zoveel mogelijk, rekening gehouden met de wensen van de klant en werd er alles aan gedaan om de kast netjes en naar tevredenheid af te leveren! Ook de nazorg (service) van het bedrijf in Ter Aar is perfect.
06-05-2016
2 3 4 5
Uitstekend advies bij de keuze van vloer en schilderwerk. Uiteindelijk gaat het om de uitvoering. Deze was top! Mooi schilderwerk en behang. Vloer is perfect gelegd.
02-05-2016
2 3 4 5
Open, eerlijke en vakkundige info bij het maken van keuze.
Zeer correcte montage door serieuze en correcte installateurs.
30-04-2016
2 3 4 5
De inloopkast voldoet zeker aan onze verwachtingen: mooi, praktisch en ruim. Tevreden klant!
25-04-2016
2 3 4 5
De stoffeerder heeft de PVC vloer keurig gelegd, absoluut vakwerk.
24-04-2016
2 3 4 5
Onze nieuwbouwwoning laten inrichten door Woninginrichting-aanhuis Villa Arena.
Adviseurs met veel kennis en goede adviezen.
De stoffeerders en monteurs waren vakkundig en gingen zorgvuldig te werk.
Zeker een aanrader!
22-04-2016
2 3 4 5
Mooi eindresultaat waar wij nu iedere dag van aan het genieten zijn!
22-04-2016
2 3 4 5
Vriendelijk te woord gestaan, deskundig advies, vakkundige plaatsing van de deuren
21-04-2016
2 3 4 5
Keurig geholpen en vakkundig advies
18-04-2016
2 3 4 5
Na lang zoeken naar PVC laminaat, zijn we bij ''Bien- Connue'' terecht gekomen.
Er moest geëgaliseerd worden en het laminaat werd verlijmd. (ruim 40 vierkante meter)
In 2 dagen was de klus geklaard, bizar snel en vakkundig gedaan.
En een goed advies gekregen qua onderhoud van de vloer.

Bedankt Hans, vakwerk.

gr Rene en Tineke Roon
06-04-2016
2 3 4 5
We waren erg blij met alle goede adviezen van !oost!
05-04-2016
2 3 4 5
Uitermate professionele mensen met veel kennis & ervaring.
Vanaf het advies en de offerte tot het snelle leveren en leggen ronduit geweldig. Erg blij met de service, de flexibiliteit en de hoge kwaliteit van zowel de producten als het afgeleverde werk. Zeer correcte uitvoerders die punctueel zijn en ook een stapje meer willen doen voor het mooiste resultaat. Ik raad iedereen aan bij Woninginrichtigaanhuis.nl te kopen.
31-03-2016
2 3 4 5
Het kostte wat, maar erg de mensen van Woninginrichting-aanhuis waren erg flexibel en
gericht op het leveren van een goed resultaat. En die mag er zijn: prachtige kast en duetten.
21-03-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van onze opdracht gedaan aan de
firma AanHuis te Ter Aar en het mooie boeket bloemen ons aangeboden door de firma na de aflevering van onze pvc-vloer, zeer attent.
Afz.: J. Po. te Aalsmeer
11-03-2016
2 3 4 5
Erg goede service en vakmanschap.
11-03-2016
2 3 4 5
Prettige behandeling, afspraken worden uitgevoerd. Dik teveden.
10-03-2016
2 3 4 5
De houten vloer is prima, helaas veel gedoe rondom het plaatsen. Wij hebben onze vloer laten verlijmen i.v.m. vloerverwarming. Tijdens het plaatsen waren (en zijn nu nog steeds) veel lijmresten te vinden. Zelfs lijmresten op de muren die we pas hadden behangen en geverfd. Zaagsel van het zagen lag nog voor de deur en konden we zelf opruimen. We hadden na plaatsen schade op verschillende muren gevonden die niet waren gemeld en waar we geen vergoeding voor hebben gehad. Helaas voor ons een negatieve ervaring. De producten zijn netjes en goed, maar het vakmanschap en de kwaliteit waarmee het geleverd wordt is zeer slecht.
07-03-2016
2 3 4 5
Dank voor de plaatsing van de kasten op mijn zolder, ben al tevreden over het voortraject en ook het uiteindelijke resultaat, ben er nu al heeeeel erg blij mee:)) Vond het bijzonder aardige jongemannen, die het kwamen plaatsen, die stevig doorwerkten aan de klus, en ook mooi werk hebben afgeleverd, en daarnaast vriendelijk in de omgang. Mooie combinatie:))
27-02-2016
2 3 4 5
Goed bevallen. We kijken terug op een goede samenwerking.
21-02-2016
2 3 4 5
Woninginrichting-aanhuis Villa Arena heeft haar verwachtingen bij mij waargemaakt door goede service te leveren. Ik heb op 10-08-2015 een oordeel van 4,4 gegeven, omdat mijn vloer gebreken vertoonde. Joost en Peter van locatie Villa Arena gaven direct aan dat zij door zouden gaan totdat de kwaliteit goed is en ik als klant tevreden ben. Dat hebben zij gedaan! In oktober 2015 is mijn klik-pvc vloer voor de helft losgehaald en met zorg opnieuw gelegd. Dit bleek nog niet het juiste effect op te leveren, door problemen met het materiaal. Zij kwamen na overleg met de leverancier van de vloer met het verlossende woord dat de gehele vloer incl. ondervloer vervangen werd. Eind januari 2016 is de gehele vloer vervangen onder leiding van Remco. Dat is erg vakkundig uitgevoerd. Al met al heeft het gehele proces een langere doorlooptijd gehad dan ik vooraf verwachte, maar Peter en Joost hebben zich de gehele periode voor mij ingezet, mij goed op de hoogte gehouden en het resultaat geleverd dat zij beloofden. Ik ben erg tevreden met de geleverde service. Zij staan garant voor een uitstekend eindresultaat. Naast de vloer hebben zij in juni 2015 ook mijn muren behangen met renovatievlies en gesaust. Dat was direct erg mooi en niet van stucwerk te onderscheiden. En zij hebben duettes en verduisterde gordijnen in de slaapkamer opgehangen van goede kwaliteit. Als ik nog iets nodig heb kom ik zeker weer even langs voor advies en een offerte. Wat mij betreft een aanrader.
20-02-2016
2 3 4 5
We zijn echt heel goed geinformeerd over alle mogelijkheden qua vloer en raamdecoratie. Wesley en Linda weten zeer goed waar ze het over hebben en denken gericht met de klant mee. Fantastische service. Ook het uiteindelijke resultaat is boven verwachting. Het leggen van de vloer is zeer vakkundig gebeurt en ook de afwerking is super. Mooi ook hoe de plinten zijn afgekit zodat alles één geheel is geworden. Een aanrader!
20-02-2016
2 3 4 5
Goed
17-02-2016
2 3 4 5
De ervaring in de winkel was voor ons voldoende om een opdracht te verlenen. De heren hebben (klinkt vreemd) verdeeld over 2 dagen, in één dag onze woonkamer voorzien van een keurige laag op het plafond en de wanden, nadat zij het glasweefselbehang hebben aangebracht, gesaust in de door ons gewenste kleuren. Het resultaat van beide acties is prachtig geworden. Ze hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Wij zullen Woninginrichting-aanhuis Alexandrium in voorkomende gevallen zeer zeker en van harte aanbevelen. Indien wij nog meer ruimtes willen laten doen, weten we waar we terecht kunnen!
10-02-2016
2 3 4 5
Erg netjes gemaakt.
06-02-2016
2 3 4 5
Bij het kiezen van de vloer werden we goed geholpen met advies.
We moesten een paar keer de datum verschuiven voor het leggen van de vloer.
De heer Wuijts heeft snel een geschikte datum voorgesteld. De pvc vloer is daarna netjes gelegd.
06-02-2016
2 3 4 5
zeer goede service in de winkel
goede kwaliteit pvc vloer
top service van de medewerker die de trap en de vloer heeft gelegd, deed extra dingen om het er zo netjes mogelijk uit te laten zien
grandioos
04-02-2016
2 3 4 5
Heel goed geregeld, in een betrekkelijk korte tijd, hele beneden verdieping PVC vloer, plinten, voordeur en 5 binnendeuren.
01-02-2016
2 3 4 5
Deze beoordeling betreft alleen de raamdecoratie.
Wij ontvangen graag een nieuwe enquête voor de levering van de vloer om hier tzt ook een beoordeling over te kunnen geven
12-01-2016
2 3 4 5
Wij zijn zeer content over de service en werkwijze van uw monteurs. Bevelen uw zaak zeker bij onze familie en vrienden aan.
08-01-2016
2 3 4 5
Het plannen en opmeten ging nogal chaotisch maar Sandro die de vloer kwam leggen was op en top vakman en heeft fatastisch werk geleverd.
07-01-2016
2 3 4 5
prettige en goede service, mooie winkel!
06-01-2016
2 3 4 5
Geweldige zaak, goed advies en zeer bekwaam personeel!
Een Cinderella boxspringcombinatie gekocht, helemaal blij mee en ook nog lekker slapen.
Fijne ontvangst en natuurlijk een bakkie koffie erbij.
Daar weten ze wat service en klantenbinding is, gewoon geweldig. TOPZAAK!!!
28-12-2015
2 3 4 5
Van begin tot eind prima service en kwaliteit. Meedenken, afstemmen en al het werk netjes en volgens planning. Kwaliteit met een grote K!
23-12-2015
2 3 4 5
Ik kan wel van alles gaan opschrijven, maar de cijfers die ik heb gegeven zeggen genoeg. Dus super goed behandeld en klantvriendelijk. De vakmanschap is ook super. Ben zeer tevreden.
22-12-2015
2 3 4 5
Zowel het bestellen (met advies) en het plaatsen was prima verzorgd
16-12-2015
2 3 4 5
Prettig personeel, neemt de tijd om dingen zo duidelijk mogelijk over te brengen, zeer veel kennis
15-12-2015
2 3 4 5
Inloopkast prima ingemeten en geplaatst. Assortiment zou beter kunnen: schoenenvoorziening is niet optimaal.
Opdracht raamdecoratie is nog niet afgerond en derhalve hier niet beoordeeld.
11-12-2015
2 3 4 5
Ik ben wel zoooo tevreden over woninginrichting-aan huis Ter aar. Normale prijzen, goed advies, kwaliteit, vloer vakkundig gelegd. Fijne mensen!!!
Echt een aanrader!
10-12-2015
2 3 4 5
Na lang zoeken en vergelijken bij meerdere zaken, een deal gemaakt met AanHuis Nijmegen. Geweldige service, zeer concurrerende prijs, vakbekwaam en vriendelijk personeel. Kortom: geen moment spijt. In tegendeel: top !!!!!!!!!!!
23-11-2015
2 3 4 5
Goede service en vakmanschap.
20-11-2015
2 3 4 5
Goed advies en naar wens vloer gelegd.
18-11-2015
2 3 4 5
Prima service, goed personeel!
17-11-2015
2 3 4 5
Leuke mensen. Goed advies. Prima service!
15-11-2015
2 3 4 5
Prima!
15-11-2015
2 3 4 5
Uitstekend door de beide verkopers te woord gestaan en prima advies ontvangen. Eindresultaat naar volle tevredenheid. Levertijd duurde geen twee a drie weken maar zes. Dit was wat minder. Conclusie: zeer tevreden en ik vertel aan iedereen die het vouwgordijn ziet waar ik het heb gekocht.
11-11-2015
2 3 4 5
Goede materialen, goede en snelle service, uitstekend vakmanschap monteur
11-11-2015
2 3 4 5
Goed geregeld
11-11-2015
2 3 4 5
Wij bevelen zeer zeker Woninginrichting aan huis aan, vanwege de algehele service die wordt verleend, van begin tot eind. En vooral goede ervaring met de service als het product niet gewenste kwaliteit bleek te zijn. Hier dragen ze een goede oplossing voor aan
10-11-2015
2 3 4 5
Klantvriendelijk, goede service, prima stoffeerder die keurig en met vakmanschap werkt. Leuk contact met Wim Mos die bij huisbezoek t.b.v. het meten van de vloer zeer vertrouwd op ons over kam.

Een dikke aanbeveling om door Wim Mos Wonen je huis te laten stofferen e.d.
09-11-2015
2 3 4 5
Huitema leverde vakwerk, zag er strak en mooi uit
07-11-2015
2 3 4 5
Kundig,vlot en netjes wordt er gewerkt.
Vriendelijk in de omgang, behulpzaam en klantvriendelijk!
07-11-2015
2 3 4 5
Niet de goedkoopste voor ons gevoel, maar zeer prettig geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Smsje, belletje, alles om informatievoorziening goed te doen. Echt erg fijn. Zullen het zeker aanraden bij vrienden, familie en/of kennissen. Met name Joost bedankt voor alle service, maar ook diegene die vloer gelegd heeft (Gert-Jan? uit Zwolle). Wat een prachtige vloer is het geworden.
06-11-2015
2 3 4 5
bizonder prettige ervaring zowel in de winkel als met de vloerenleggers aan huis
06-11-2015
2 3 4 5
Tja het leek er op dat het allemaal mis zou gaan De leverancier van de laminaatvloer kon niet op tijd leveren omdat de fabricage de dag voor onze afspraak op vrijdag zou starten en daarom werd het leggen naar de maandag erop verschoven. Goed daar is mee te leven. Inmiddels is de vloerverwarming netjes gefreesd en aangesloten, de vloer afgesmeerd en geëgaliseerd zoals de de afspraak was gemaakt. Tot donderdag ochtend te telefoon ging en ik het bericht kreeg dat de levering niet door kon gaan omdat de wals, die ze gebruiken om de pvc vloerdelen mee maken zwaar was beschadigd en een nieuwe wals maken kost ruim 1,5 maand, dat vonden we te lang we zaten met een kaal huis op het beton, dat was balen.
Door het personeel van woningstoffenring aanhuis werden in zeer rap tempo allerlei oplossingen gezocht en aangedragen.
Op merkelijk was wel dat zij het ook erg vervelend vonden, maar goed zou ik ook doen als ik in hun schoenen zou staan of niet dan. We hebben laat in de middag nog een andere vloer uitgezocht en zij hebben de vloer opgehaald bij de leverancier en wonder boven wonder werd de vloer toch op de afgesproken dag netjes gelegd en afgewerkt op vrijdag. Ik vind het knap dat zij echt zoveel werk hebben gedaan om de alles toch tot een goed einde te brengen heel knap en wat een service
Maar ook als het afval zowel van het frezen en leggen namen ze ook mee en wat leuk was we kregen ook nog een bloemetje voor het ongemak.
Tja het is ongelooflijk zoveel hulp en service ga zo door
en de vloer, in combinatie met de vloerverwarming, bedankt voor het advies we zijn er heel erg blij mee
03-11-2015
2 3 4 5
Op zoek naar een pvc vloer en vloerbedekking voor in onze nieuwe woning. Zo zijn wij bij meerdere winkels binnen geweest, maar helaas niet overal direct serieus benaderd.
Waarschijnlijk gezien onze leeftijd (midden 20) hebben winkelmedewerkers niet het idee dat hij serieus zijn en daadwerkelijk willen kopen.

Toen wij bij Aanhuis in Arena binnen kwamen werden wij direct heel vriendelijk geholpen door Joost. Hij heeft ons perfect ingelicht, een goede offerte gegeven en ons de tijd gegeven om er over na te denken. Toen wij een tijd later terug kwamen om de vloer te gaan kopen werden wij toen wij de winkel binnenstapte meteen herkend en aangesproken door Joost. Hier voelde wij ons zeer prettig bij en zo zijn wij die dag ook snel tot overeenstemming gekomen.
Het inmeten van de vloeren kon binnen enkele dagen plaatsvinden en de afspraak voor het leggen van de vloeren hebben wij in overleg gemaakt.
Op de afgesproken datum zijn er twee mannen aan de slag gegaan met onze vloer. Wij zijn zeker te spreken over deze werkmannen. Snel en kundig, maar ook zeker meedenkend. Aangezien wij onze pvc vloer in visgraatpatroon gelegd wilden hebben was het voor ons erg fijn dat zij met ons mee dachten over hoe dit het mooiste uit kwam. Zo hebben wij samen besloten hoe het patroon het beste uitkwam.
Ook Joost denkt zeer goed mee, zo kwam hij met het idee om de vloerbedekking op de trappen pas te plaatsen zodra wij daadwerkelijk verhuisd waren zodat niet iedereen hier over heen loopt met schoenen. Ideaal en toch zelf nooit aan gedacht.

Inmiddels zijn wij ook voor de zonwering teruggegaan naar Aanhuis in Arena, waar wij ook zeer positief over zijn. Een goede prijs, de zelfde week nog inmeten en alles wordt geregeld.

Al met al zeer positief over Aan huis en zeker aan te raden!
03-11-2015
2 3 4 5
Stoffeerders nemen de tijd om het werk goed te doen
01-11-2015
2 3 4 5
Goede ervaringen met Peter Wuijts en zijn interieuradviseuze Simone. Ze hebben beide ruim de tijd genomen om te adviseren en mee te denken. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Afspraken worden nagekomen en op vragen via telefoon of mail wordt snel geantwoord.
Ook zijn we tevreden over de partijen waar ze mee samen werken.
28-10-2015
2 3 4 5
Behang, verf, rolluiken, trappen stofferen, laminaat, PVC vloer, vloerverwarming, rolluiken, screens, rolhorren en hordeuren laten doen door Royal Shadow. Ziet er weer top uit!
21-10-2015
2 3 4 5
Super goed geholpen en zeer goed meegedacht. Zeer goede monteurs! Alles top! Een welverdiende 10
Alleen was er een te kort koord aan de multishade. Maar dat lag aan de leverancier. Verder gibg alles perfect!!
21-10-2015
2 3 4 5
prima werk geleverd. Fijn contact gehad.
19-10-2015
2 3 4 5
Super!
19-10-2015
2 3 4 5
Uitstekend kleinschalig bedrijf.
Betrokken, keurige, vriendelijke, hard-werkende en professionele medewerkers.
Aanbevelenswaard.
15-10-2015
2 3 4 5
Vakkundig advies, vakkundige montage.
Al met al een goede, degelijke en betrouwbare indruk.
12-10-2015
2 3 4 5
Prachtige kast op maat. Goed geplaatst ervaren monteurs.
11-10-2015
2 3 4 5
Wij zijn prima geholpen en onze raamdecoratie ziet er fantastisch uit! Monteurs waren zeer netjes en vriendelijk.
11-10-2015
2 3 4 5
Wij zijn zeer goed geholpen en alles is geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Echte vakmensen die niet snel snel alles willen afmaken maar die eerst denken, hoe zou ik het in mijn eigen woning willen. Zeer prettig bedrijf. Wij gaan er nog meer kopen.
11-10-2015
2 3 4 5
goeie ploeg goed op me kaar ingespeeld ziet er super uit
11-10-2015
2 3 4 5
Ging allemaal prima, jammer dat de levertijd plots weken naar achetren ging.
10-10-2015
2 3 4 5
Strak werk. Goede service en nette, bekwame monteurs. Kortom.....doen!!!!
10-10-2015
2 3 4 5
Vloeren zien er heel mooi en natuurlijk uit en zijn keurig gelegd op de gewenste dag.
07-10-2015
2 3 4 5
Prima geholpen, alle afspraken zijn netjes nagekomen.
07-10-2015
2 3 4 5
Wij hebben een PVC vloer laten leggen. Robert de verkoper in Almere heeft ons geduldig en onder genot van koffie een prima advies gegeven en de vloer is daarna perfect aangebracht.
07-10-2015
2 3 4 5
prima
07-10-2015
2 3 4 5
De vloer is prachtig en keurig gelegd. Wij hebben goed en deskundig advies gehad. De hordeur is ook heel mooi en goed gemonteerd.
07-10-2015
2 3 4 5
vakkundig en vriendelijk personeel in de zaak. neemt de tijd en geeft je een goed gevoel. alles is mogelijk en kan gerealiseerd worden. de schilders, stoffeerders en ander vaklui wat in over de vloer heb gehad . waren van grote klasse. wachten op je levering duurt altijd lang. mocht ik in de toekomst nog wat nodig hebben ga ik zeker terug..
07-10-2015
2 3 4 5
Prettige zaak, prettige mensen zowel in winkel als in de uitvoering.
06-10-2015
2 3 4 5
Prettig geholpen, mooie winkel.
29-09-2015
2 3 4 5
Super geholpen en enorm blij met de kast en shutters.
25-09-2015
2 3 4 5
Hier wordt ouderwets vakwerk geleverd. Vroeg beginnen en doorgaan tot het klaar is. Maatwerk is ook maatwerk. Kortom hier wordt je als klant/koning behandeld.
21-09-2015
2 3 4 5
Wij hebben een hele bijzondere visgraat pvc-vloer uitgezocht. Iedereen is verrast door het resultaat en vindt het een hele mooie vloer! Nogmaals dank voor de superservice van Ron de Jong die het mogelijk heeft gemaakt dat alles (ondanks dat er eerst een foute kleur geleverd) op tijd af was! Top!
02-09-2015
2 3 4 5
Fijn geholpen in de showroom. In Volendam is er heel veel keus. Ook over het meenemen van stalen van de vloer werd niet moeilijk gedaan. Na het plaatsen hadden wij nog wat vragen en deze werden keurig beantwoord. Kortom wij raden wooninrichting aan huis aan!
31-08-2015
2 3 4 5
Zeer positief, goede en juiste begeleiding bij het uitzoeken van mijn raamdecoratie. Assortiment iets minder beoordeeld maar dit komt door de grootte van mijn raam, hierdoor vervielen een aantal producten.
31-08-2015
2 3 4 5
Bij Woninginrichting aan Huis een aantal raamdecoraties gekocht na een scherpe offerte te hebben ontvangen. Snel geleverd, incl. montage. Ik geniet er nog iedere dag van. Top!
30-08-2015
2 3 4 5
Eerst renovatie aan onze houten vloer. Vakkundig gedaan en wij zijn meer dan tevreden. 2 maanden later vitrage aangeschaft voor 3 slaapkamers. Door Parket Plaza ingemeten en later opgehangen. Perfekte service.
30-08-2015
2 3 4 5
Heel vriendelijk personeel en top vakmensen over de vloer gehad
29-08-2015
2 3 4 5
bij service en levertijd iets lagen gescoord, omdat we een heel huis lieten stofferen; helaas deden ze ook andere klusjes tussendoor waardoor het niet in 5 dagen klaar was maar in 9 dagen. hierdoor konden wij niet verhuizen op de door ons gekozen dag, erg jammer.
Zijn nu wel heel blij met het resultaat
27-08-2015
2 3 4 5
I had an inbuilt cupboard from Wim Mos Wonen and had the best service and quality I've had during my 7 years in Holland.
Mr Mos was very professional, friendly and helpful and always on time for appointments and delivery of goods.
The cupboards are of high standard and quality, the installation went smoothly and the guy who installed did an excellent job including cleaning up afterwards.
The price of the whole "package" was reasonable; happy to pay my bill especially when I'm so pleased and happy with my new cupboard and the pleasant experience I had while dealing with this shop. I can warmly recommend them!
27-08-2015
2 3 4 5
Toen wij voor het eerst bij Parket Plaza kwamen werden wij verwelkomd door het goede en enthousiaste advies. Wij hebben binnenzonwering en een vloer voor 3 verdiepingen gekocht. Ook hebben wij 2 trappen laten stofferen. Vanaf het begin tot het eind zijn wij heel goed geholpen. Zij hebben alles van tevoren opgemeten en toen wij vergaten door te geven dat een muur nog gestuct moest worden en de duo-rolgordijnen niet pasten, hebben zij dit keurig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Parket Plaza!
24-08-2015
2 3 4 5
goede winkel met veel service
20-08-2015
2 3 4 5
Over het algemeen zeer positief, maar de beoordeling van de kwaliteit en vakmanschap zit hem in de details. Bijvoorbeeld, beschadiging van kozijnen bij het behangen/sausen, lelijke snijvlakken in pvc vloer bij hoekjes en randjes, scheve montage van deurmatomlijsting met lelijke zaagrand, scheve uitstekende schroeven op traprand, etc.

Ik zou zeker woninginrichting aanhuis aanbevelen, maar wel met de kanttekening dat er extra op details moet worden gelet.
17-08-2015
2 3 4 5
Dag Tobias,
Vanochtend hebben de monteurs screen en hordeur gemonteerd.
Ik wil hen even complimenteren voor de zorgvuldige manier van werken. Schoenen uit. Vast even een keertje stofzuigen en later de grote stofzuigbeurt.
Wij waren weer aangenaam verrast door de kwaliteit van jullie werk. En voor Tobias: prima personeel dank zij jouw coaching ? Groet, Familie De Jonge
13-08-2015
2 3 4 5
Het contact, advies en service in de winkel is prettig, kundig en plezierig. Het materiaal is goed en van hoogwaardige kwaliteit. Het vakmanschap en de afwerking in mijn woning laat behoorlijk te wensen over en doet afbreuk aan de kwaliteit van het materiaal. Er is gewerkt met te weinig zorg, creativiteit en kunde. Voor mij is kwaliteit en vakmanschap ook dat het in 1 keer goed opgeleverd wordt zonder zorgen voor de klant. Er wordt nog een volledige hersteldag gepland. Hopelijk worden de gemaakte beloften en het hoge prijsniveau daarmee alsnog waargemaakt. Ik wacht het met positieve gedachten af. Vooralsnog is het een onvoldoende.
10-08-2015
2 3 4 5
Wim Mos Wonen voldoet aan hoge eisen vwb klantvriendelijkheid, service, het nakomen van afspraken - altijd stipt -, de uitvoering van het bestelde, Kortom ik kan deze woninginrichtingszaak van harte aanbevelen.
09-08-2015
2 3 4 5
Wij zijn heel tevreden met de geleverde kastenwand. De aflevering en montage werden met vakmanschap uitgevoerd.
07-08-2015
2 3 4 5
We hadden samples voor marmoleum opgevraagd. We waren blij verrast dat we met een totaal andere keuze naar buiten gingen. Met grote dank aan Bas. Hij weet goed uit te vragen wat je wilt en zoekt daar een super mooie combie voor je bij.
We zijn erg tevreden en hebben totaal geen spijt van onze keuze. De mensen zijn erg flexibel en denken goed met je mee.
Wat ons een echte aanrader voor de inrichting van je (nieuwe) huis.
05-08-2015
2 3 4 5
Bij Wim Mos Wonen wordt je als klant altijd hartelijk ontvangen en goed ingespeeld op al je wensen. Buiten dit krijg je ook zéér vakkundig advies en loop je altijd met een goed gevoel de deur uit! Kortom: een echte aanrader!


05-08-2015
2 3 4 5
In een woord een geweldige zaak met een hartelijke en deskundig advies. Echt aan te bevelen !
05-08-2015
2 3 4 5
Vloeren zijn erg mooi gelegd, echter blekekn er zaken niet inbegrepen te zijn welke wel in de winkel besproken waren. Daarnaast was er ook lak beloofd voor de vector putten welke nog niet is geleverd
04-08-2015
2 3 4 5
goed advies, prijs kwaliteitverhouding is erg goed, en fijne service
04-08-2015
2 3 4 5
Erg aardig geholpen! Ik had snel een vloer nodig en dat is gelukt, een week! Erg blij mee!
03-08-2015
2 3 4 5
Over de wijze waarop de advisering en aansluitend het werk is uitgevoerd ben ik meer dan tevreden. Er werd voldoende tijd genomen om de mogelijkheden af te wegen en afspraak bleek ook afspraak te zijn. Ik kan Weststrate Parket & interieur dan ook zeer aanbevelen bij derden.
03-08-2015
2 3 4 5
Top!
03-08-2015
2 3 4 5
Vakkundig, heel service gericht, mooie sortering, meedenken wat goed is voor de klant. Resultaat is een super mooie inloopkast en dito raambedekking. We hebben vrienden en collega's reeds doorgestuurd die een zelfde goede ervaring hebben.
03-08-2015
2 3 4 5
zeer vriendelijk, en behulpzaam
er komt iemand bij je thuis gratis meten en advies geven.
eerlijk advies en doeltreffende oplossingen.
02-08-2015
2 3 4 5
Dhr. Mos is zeer servicegericht en denkt met je mee. Niets is hem teveel om de klant ten dienste te zijn. Draagt alternatieven aan als eerste keus te duur blijkt te zijn.
De kwaliteit van de producten is prima.
Ik zal Mos Wonen zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
01-08-2015
2 3 4 5
Ik ben heel goed geholpen bij het uitzoeken van een pvc vloer voor in mijn kapsalon. Veel uitleg gekregen over het materiaal en verschillende kwaliteiten.
Eerst had ik zelf een kleur gekozen maar nog wat twijfels.
Wim Mos, creatief als hij is gaf mij al snel de juiste kleur voor mijn salon. De vloer is snel en vakkundig gelegd, en voor een mooie prijs Mijn klanten zijn ook zeer enthousiast. En ik zelf natuurlijk ook. Blij dat ik de winkel van Wim Mos Wonen gevonden heb.
Een echte aanrader....
31-07-2015
2 3 4 5
Toen wij vanochtend binnen kwamen was de Heer in gesprek met een klant.
Er kon echter nog geen goedemorgen of welkom af.
Na 20 minuten vroegen wij - Sorry zijn er nog meer stalen _
Neen was het korte antwoord.
Na enkele seconden verlieten wij de winkel en ja hoor GEEN dank of tot ziens of kon u het niet vinden.
Deze winkel zullen wij bij iedereen als Klant ONVRIENDELIJK of ONBESCHOFT doorgeven
29-07-2015
2 3 4 5
Plezierig contact. Vakkundig advies. Aanpassing aan speciale wensen vlot gerealiseerd.
Vloer zeer kundig gelegd.
14-07-2015
2 3 4 5
Alles in goed overleg geregeld.
13-07-2015
2 3 4 5
Is goed,
13-07-2015
2 3 4 5
Goede afspraken. Tevreden over resultaat.
13-07-2015
2 3 4 5
Trappen en overlopen keurig bekleed!
13-07-2015
2 3 4 5
zeer prettig contact, vriendelijk, ter zake kundig.
10-07-2015
2 3 4 5
Er was een foutje gemaakt in de berekening maar dit is super opgelost en de persoon die het kwam leggen is er zelfs een paar dagen later op een vrije dag komen leggen!
09-07-2015
2 3 4 5
De afspraken zijn goed nagekomen. Service uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige gesprekken met medewerkers.
09-07-2015
2 3 4 5
Vanaf het eerste contact met woninginrichting-aanhuis zijn de ervaringen postief te noemen. Vriendelijke verkoop, goed meedenken, vrijheid voor eigen wensen en goed afspraken mee te maken. Deze lijn is doorgetrokken naar de levering en montage. En zal naar verwachting ook voor de oplevering gelden. Zowel over de communicatie als over de materialen en bijbehorende montage zeer tevreden. Zal de firma ook zeker aanraden bij anderen.
09-07-2015
2 3 4 5
vakmanschap bij plaatselijke detailhandel.
Blij dat ze er nog zijn.
07-07-2015
2 3 4 5
Ik vind de showroom van Woninginrichting-Aanhuis.nl in Volendam helemaal top!. Een hele mooie vestiging met een ruime keuze uit de mooiste materialen met een prima advies en goede service.
01-07-2015
2 3 4 5
bij het zoeken naar de vloeren en gordijnen voor ons nieuwe huis hebben we goed overleg gehad. Afspraken werden nagekomen.
29-06-2015
2 3 4 5
  • Vloeren
  • Kasten
  • Raamdecoratie
  • Verf en behang
  • Deuren
  • Buitenzonwering
  • Vloerverwarming
Actie Vloeren Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Vloeren
Actie Kasten Aktie Kast altijd scherp geprijsd• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Kasten
Actie Raamdecoratie Shutter-evenement• >> Lees verder
Actie Raamdecoratie
Actie Verf en behang Glasvezelbehang aanbrengen al vanaf €10,95 per m².• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Verf en behang
Actie Binnendeuren Afgelakte binnendeur al vanaf € 219• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Binnendeuren
Actie Buitenzonwering Nu ook buitenzonwering bij Woninginrichting-Aanhuis.nl• >> Lees verder
Actie Buitenzonwering
Actie Vloerverwarming Vloerverwarming infrezen al vanaf € 20,- per m²• Gratis afspraak met top-styliste• >> Lees verder
Actie Vloerverwarming
Realisatie StudioWeb